Noord-Limburg

Wat we doen

Humanitas Thuisadministratie Get a Grip noord-limburg

Humanitas Thuisadministratie helpt je je geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf niet rondtobben, als je het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger geeft je tijdelijke hulp bij administratie en helpt om zaken op een rijtje te krijgen en te houden.

MentorMaatjes

Zit je op school en heb je behoefte aan ondersteuning? Vraag om een MentorMaatje! Je maatje van Humanitas MentorMaatjes is er speciaal voor jou. Hij of zij zorgt voor plezier in het leren en geeft je zelfvertrouwen ’n oppepper. Je kunt alles aan je maatje vragen.

Begeleide Omgangsregeling (BOR)

Humanitas Begeleide Omgangsregeling (BOR): voor ouders én kind. Als ouders wil je het beste voor je kinderen, ook bij een echtscheiding. Een onderdeel daarvan is het vastleggen van afspraken over zorg en opvoeding.

Humanitas Maatjes (ex-) Gedetineerden

Bij Ondersteuning Aan Ex-gedetineerden helpt een coachend maatje jou je leven weer in te richten. Na je detentie komt er meteen veel op je af op het gebied van wonen, werken en contacten. Je maatje adviseert je daarbij graag, zoekt mee naar een dagbesteding, of gaat met je mee naar instanties.

Humanitas Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Humanitas Gezin in Balans

Gezin In Balans helpt je tijdens en na detentie bij de zorg om je gezin en de band met je kinderen. Gevangenschap is ingrijpend voor het hele gezin. Een coachend maatje helpt je daarmee om te gaan en begeleidt je nog een jaar lang als je dat wilt. Zo kun jij je leven met zelfvertrouwen opbouwen.

Humanitas Maatjes Venlo

Psychische of psychiatrische klachten maken soms onzeker. Maatjes helpen dat doorbreken. We brengen je in contact met een maatje dat jou begrijpt, waarmee je uitstapjes maakt, of kunt praten. Alles om jou het plezier in contact en vriendschap met anderen terug te geven.