Humanitas Thuisadministratie Get a Grip noord-limburg

GOEDE TIJDEN, SKERE TIJDEN

Heb je een vraag over loon, lenen, sparen, schulden of andere geldzaken? Get a Grip helpt je met geldzaken en geldzorgen.

Sta jij wel eens rood? Kan gebeuren! Moet je je daar zorgen over maken? Dat is moeilijk te zeggen. Als jij iemand bent die regelmatig meer geld uitgeeft dan je eigenlijk te besteden hebt,  is het misschien goed om hier eens bij stil te staan.

Vanaf je zestiende krijg je serieus te maken met geldzaken. Vanaf je achttiende krijg je steeds meer financiële verplichtingen. Bijvoorbeeld je zorgverzekering, telefoonkosten, een lening voor je studie en op jezelf wonen. Hoe zorg jij ervoor dat dat je uitkomt met je geld en ook nog wat extra’s overhoudt om leuke dingen te doen?

Denk je dat je hulp nodig hebt met het op orde krijgen van je geldzaken? Of ken je iemand die misschien hulp kan gebruiken? De vrijwilligers van Get a Grip helpen je met het ordenen van je financiële administratie en ondersteunen je bij het maken van bijvoorbeeld afspraken met schuldeisers en andere instanties.

Woon je in Noord-Limburg? Ben je tussen de 16 en 24 jaar oud? Dan staan de vrijwilligers van Get a Grip voor je klaar. Onze hulp is gratis.

Neem contact op via:

06 100 348 73

getagrip.noordlimburg@humanitas.nl

www.humanitas.nl

Get a Grip, iets voor jou?

Bekijk het filmpje!

//www.youtube-nocookie.com/embed/LUFOYmrKlu0