Noord-Limburg

Zomerstraatfeest Venlo in de Heutzstraat

Het Zomerparkfeest viert dit jaar in augustus de veertigste editie. Het begon allemaal met een Zomerstraatfeest in de Heutzstraat op 25 en 26 juni in 1977. Omdat die data dit jaar opnieuw in een weekend vallen wil Zomerparkfeest nog één keer terugkijken en het Zomerstraatfeest van 1977 op zondag 26 juni overdoen op dezelfde plek waar het ooit begon.

Het Humanitas kantoor ligt in deze bijzondere straat in Venlo en ons kantoor zal 26 juni dienst doen als onderkomen voor ehbo, kassa en muziekband. De straat wordt voor één keer teruggebracht naar de sfeer van 1977 met een hoofdpodium met muziek aangevuld met ander leuks.

De avond wordt georganiseerd door Zomerparkfeest samen met de organisatoren van het eerste uur. Bewoners en horeca in de straat doen ook mee en zorgen samen voor een die typische Zomerstraatfeest-sfeer die ademt uit de vele foto’s die er die eerste editie gemaakt zijn.Enkele artiesten van de allereerste editie keren terug, aangevuld met bijpassend programma, zoals straattheater, een reggaeband en DJ Soulrabbi uit Duitsland, de beste soul-dj die je je kunt bedenken. Ook speelt de Venlose band Decennium haar West Coast-rock, net als veertig jaar geleden, en nog altijd met evenveel passie.
De verschillende optredens zijn vanaf 19:00 uur.
Voor de liefhebbers, van harte welkom.

Terug naar overzicht