Noord-Limburg

Maatje gevonden op de zomerborrel

De Zomerborrel van 2016 stond voor de deur en dan ga je aan de slag om alles weer voor elkaar te krijgen voor een gezellige bijeenkomst van de vrijwilligers. Mijn collega van Humanitas en ik gingen ruim van te voren een planning maken, wat en hoe gaan we het deze keer doen?

Zo kwamen allerlei plannen ter tafel en zo gingen we twéé dagen van te voren onze inkopen doen. Het is altijd een afwegen dat we niet teveel en niet te weinig inkopen, maar dit leukte ons vrij aardig en het werd een gezellige middag.

Op de morgen van de bijeenkomst kwamen we bijeen om alle hapjes klaar te maken, alles snijden, wassen, schoonmaken etc. Er werd zelfs meegeholpen door een niet betrokkene van Humanitas, er werd natuurlijk veel gepraat en verteld aan de snijtafel en uiteindelijk heb ik met de helpende persoon afgesproken dat we een stedentripje samen zouden gaan doen (want ik had verteld dat ik dit in het verleden dikwijls had gedaan). We gaan in oktober 5 dagen naar Timisoara in Roemenië. Zo zie je wel dat je door samen dingen te doen zomaar een maatje kunt tegen komen en met elkaar leuke dingen kunt gaan ondernemen.

De zomerborrel werd een gezellige (en warme bijeenkomst, 30graden) waar onze hapjes en drankjes gretig aftrek vonden. Ook werd er gezellig bijgepraat en werden ervaringen uitgewisseld.

Aldus Fred Verheijden.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht