Noord-Limburg

Vrijwilligers gezocht

 • Vacature Vrijwillige coördinatoren MentorMaatjes

  Sommige jongeren komen er zelf even niet uit. Een beetje ondersteuning kan het verschil maken. Humanitas MentorMaatjes koppelt scholieren aan een mentormaatje. Voor de begeleiding van deze mentormaatjes en voor de samenwerking met de betrokken scholen zoeken we vrijwillige co√∂rdinatoren.

 • Vrijwilligers Gezin in Balans

  Humanitas Gezin in Balans zoekt vrijwilligers voor de regio Noord en Midden Limburg. Humanitas Gezin in Balans biedt ondersteuning aan (ex-)gedetineerde ouders en hun gezinnen tijdens en na detentie. We zoeken ervaren opvoeders die hen vrijwillig willen ondersteunen.

 • vacature bestuursleden

  HUMANITAS NOORD-LIMBURG IS OP ZOEK NAAR: Nieuwe bestuursleden met als aandachtsgebieden Thuisadministratie en Jongeren. Als vertegenwoordiger van het bestuur en ambassadeur van Humanitas bouw je aan een netwerk met onze samenwerkingspartners.

 • Vrijwilligersvacatures mei 2016

  HUMANITAS NOORD-LIMBURG IS OP ZOEK NAAR enthousiaste vrijwilligers. BOR Begeleide Omgansgregeling bij (v)echtscheidingen, Thuisadministratie, Detentie: Succesvol Terugkeren en Gezin in Balans, Maatjes voor mensen met psychiatrische achtergrond.