voorzitter 1 tegen eenzaamheid

 

 

Nieuwe voorzitter gezocht voor de lokale coalitie Een tegen Eenzaamheid in de gemeente Venlo

 

 

Landelijk is er veel aandacht voor het thema eenzaamheid. Ook in Venlo is in 2018 een coalitie gevormd waarin een groot aantal partijen gezamenlijk de strijd aanbinden tegen eenzaamheid. Ons streven is om iedereen er van te doordringen dat eenzaamheid iets van ons allemaal is én om te bevorderen dat alle Venlonaren zich verbonden weten.

 

De coalitie zoekt een vrijwillige, enthousiaste voorzitter, die mede sturing aan dit proces kan geven. Affiniteit met het thema, communicatieve vaardigheden en een uitgebreid netwerk in het sociaal maatschappelijke circuit van de gemeente Venlo zijn belangrijk.

Als voorzitter bent u de spil van het bestuur, bruggenbouwer, gesprekspartner voor organisaties, bedrijfsleven en overheid.

U zit onder andere de vergaderingen van het kernteam voor, draagt zorg voor een goede taakverdeling binnen het kernteam, bewaakt de voortgang en vertegenwoordigt de lokale coalitie bij officiële aangelegenheden.

 

U wordt daarbij ondersteund door de projectcoördinator en de leden van het kernteam.

 

Bent u gemiddeld wekelijks 4 uur beschikbaar, draagt u het thema een warm hart toe en beschikt u over de genoemde kwaliteiten?

Dan maken  we graag kennis met u. Neem  contact op met onze secretaris via de mail: eteam@venlo.nl

Mocht u nu al vragen hebben over de vacature dan kunt u contact opnemen met de interim- voorzitter, de heer John Bongarts, telefoonnummer: 0031 6 54 30 64 57 of via de mail: jbongarts@bonkibv.nl

 

 

 

Terug naar overzicht