Noord-Veluwe

Onze vrijwilligers willen je graag helpen

Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Het maken van een levensboek is een zinvolle en aangename bezigheid. Laat uw persoonlijke geschiedenis niet verloren gaan en laat anderen van uw ervaringen leren. Bovendien kan het vastleggen van uw verhaal uzelf helpen bij de verwerking van gebeurtenissen.

Meer activiteiten van Humanitas Noord-Veluwe
Onze missie

Humanitas Noord-Veluwe helpt mensen weer grip te krijgen op hun leven, ongeacht hun cultuur, geloof of levensbeschouwing. Wij… 

  • lopen een stukje op met iemand die er alleen voor staat

  • bieden een luisterend oor voor wie zich alleen voelt

  • leren iemand zijn eigen administratie weer op orde te brengen.

Zo krijgen mensen de regie weer terug over hun eigen leven. Alle activiteiten uitgevoerd door ervaren en deskundige vrijwilligers.

Humanitas: Financieel Café

Financieel Café

Sterker dan je denkt

Humanitas Noord-Veluwe is er voor iedereen die het even niet alleen redt. Onze hulp kost niks en is tijdelijk en gelijkwaardig. Onze vrijwilligers bieden praktische hulp, tips, vriendschap en gezelschap.

//www.youtube-nocookie.com/embed/fDJF0ByGcw4
Rouwcafé

Rouwcafé - lotgenoten voor lotgenoten

Uitnodiging woensdag 4 april 2018

Rouw is als een vingerafdruk, voor ieder mens uniek.

Lees meer

Humanitas: Vrijwilligers OC

Vrijwilligers OC

Ben jij sociaal? Lijkt het je leuk om iemand te ondersteunen die in een isolement verkeert en graag weer actief wil deelnemen aan de maatschappij? Kun jij goed luisteren naar de gedachten, ervaringen en verhalen van andere mensen? Dan zoeken we jou!

Lees meer

11-4-2018 Get a Grip

Hoge verwachtingen heeft Bert Vermaas van een nieuw project: Get a Grip. De Noord-veluwe is geselecteerd voor de landelijke pilot.

Vacatureoverzicht
Coördinator Get a Grip

Voor de uitvoering van Get a grip in Ermelo, Harderwijk en Oldebroek zoekt Humanitas afdeling Noord-Veluwe een enthousiaste en betrokken Coördinator Get a Grip.

BOR Vrijwilliger

Zet jij een kind voorop bij een scheiding in Nijkerk? Dan zoeken wij jou!

Home-Start vrijwilliger

Ondersteun jij een gezin in Nijkerk? Word Home-Start vrijwilliger!

Bekijk alle vacatures

Humanitas: Bestuurservaring? Bij Humanitas Noord-Veluwe!

Bestuursleden gezocht

Humanitas Noord-Veluwe is op zoek naar bestuursleden. Het afdelingsbestuur werkt vanuit een strategisch plan met als hoofdpunten: focus op kwetsbare groepen, versterken van de kwaliteit van vrijwilligers, het positioneren van Humanitas als merk, en een groei van diversiteit en/of omvang van onze activiteiten. De hoofdtaak is het ontwikkelen van activiteiten, projecten en het aansturen van de activiteitcoördinatoren. Iets voor jou? Lees de volledige vacature!