Onze vrijwilligers willen je graag helpen

Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Een man en een vrouw zitten met paperassen achter een laptop

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Een oudere vrouw en een jonge vrouw zitten op de bank in een huiskamere
Meer activiteiten van Humanitas Noord-Veluwe
Humanitas: Wat we doen

Humanitas Noord-Veluwe is actief in gemeenten: ElburgErmeloHarderwijkHattem,
NijkerkNunspeetOldebroek en Putten.

Onze missie
Humanitas Noord-Veluwe helpt mensen weer grip te krijgen op hun leven, ongeacht hun cultuur, geloof of levensbeschouwing. Wij… 

  • lopen een stukje op met iemand die er alleen voor staat

  • bieden een luisterend oor voor wie zich alleen voelt

  • leren iemand zijn eigen administratie weer op orde te brengen.

Zo krijgen mensen de regie weer terug over hun eigen leven. Alle activiteiten uitgevoerd door ervaren en deskundige vrijwilligers.

Humanitas: Thuisadministratie

Thuisadministratie

Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Lees meer

Humanitas: Vriendschappelijk Huisbezoek

Eenzaamheid

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Lees meer

Humanitas: Steun Bij Rouw

Rouwen in Tijden van Corona

Humanitas steun bij Rouw en Verlies staat in tijden van Corona nog steeds voor u klaar.
Helaas kunnen wij u tijdelijk niet ondersteunen met groepsactiviteiten maar wel individueel.

Een van ons vrijwilligers komt bij u thuis om u te ondersteunen. Heeft u liever telefonisch ondersteuning dan kan dat ook.
Wij hebben alle groepsactiviteiten volgens de richtlijnen van de regering opgeschort totdat het weer toegestaan is.
Stuur een mail naar:
sbv.noord-veluwe@humanitas.nl
Of bel : 06 11 28 15 00 en er wordt een afspraak met u gemaakt.

Humanitas: Steun bij Rouw

Steun Bij Rouw

Rouwverwerking kost veel energie, en soms kun je er helemaal doorheen zitten. Steun Bij Rouw helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.

Lees meer

Humanitas: Financieel Café

Financieel Café

Download PDF: Brochure Welkom Vrijwilliger.pdf

Welkom Vrijwilliger

In deze brochure maak je kennis met de uitgangspunten van ons vrijwilligersbeleid. Je leest hoe we het vrijwilligerswerk zien, wat er van jullie wordt gevraagd en wat we allemaal te bieden hebben.

Lees meer

Sterker dan je denkt

Humanitas Noord-Veluwe is er voor iedereen die het even niet alleen redt. Onze hulp kost niks en is tijdelijk en gelijkwaardig. Onze vrijwilligers bieden praktische hulp, tips, vriendschap en gezelschap.

//www.youtube-nocookie.com/embed/fDJF0ByGcw4