Financieel Café

Inwoners van Ermelo en Harderwijk kunnen vanaf heden terecht bij het Financieel Café!

Het Financieel Café is er voor iedereen die moeite heeft met zijn/haar geldzaken. Voor sommigen zal één bezoek aan het café genoeg zijn, voor andere is het misschien wel handig om elke maand even binnen te lopen om te ontvangen post door te nemen of betalingen te doen via het internet. Ook mensen met schulden zijn van harte welkom. De medewerkers van het Financieel Café hebben daar ervaring mee en helpen op weg naar een oplossing.

Dinsdag 10.00 - 12.00 uur
Wijkontmoetingscentrum Stad - Houtkamp 33 - Harderwijk

Donderdag 10.00 - 12.00
Welzijn Ermelo - Raadhuisplein 10 - Ermelo

ZorgDat, Welzijn Ermelo en Humanitas Noord-Veluwe bundelen kennis en kunde om inwoners van Ermelo en Harderwijk te ondersteunen bij allerlei vragen op financieel en administratief gebied. U kunt in het Financieel Café terecht bij vragen en hulp rondom:

 • geldzaken
 • verzekeringen
 • toeslagen
 • invullen van formulieren
 • belastingen
 • het lezen van brieven
 • gebruik van computer, telefoon etc.
 • ondersteuning bij internetbankieren
 • achterstanden in betalingen
 • vragen rondom inkomen en uitkeringen
 • kwijtscheldingen

Inwoners van Wezep kunnen vanaf heden terecht bij het Financieel Café!

Soms lijkt het invullen van een formulier op het beklimmen van een berg. Wanneer je onderaan staat, denk je dat het je niet zal lukken om boven te komen. Met een beetje hulp lukt het vaak gemakkelijker om die berg te beklimmen. Dus aarzel niet om met aanvraag uitkering, toeslagen of kwijtscheldingen of wat dan ook langs te komen bij het financieel café. Een vrijwilliger van Humanitas Thuisadministratie zit klaar om je verder te helpen. In De Huiskamer van Wezep is internet en een printer aanwezig. Dus ook voor het uitprinten van bewijsstukken die je met een aanvraag mee moet sturen, kun je in De Huiskamer terecht.
U bent welkom elke donderdag van 14.30-16.30 uur (uitgezonderd feestdagen).
Onze Huiskamer bevindt zich aan de Ruitersveldweg 20B, 8091 HV te Wezep.

De koffie staat voor u klaar!

  

Inwoners van Elburg kunnen vanaf heden terecht bij het Financieel Café!

Het financieel trefpunt voor de gemeente Elburg is iedere woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur in Kulturhus 't Huiken te Elburg.


Inwoners van Putten kunnen terecht bij het Financieel Café!

Een samenwerking tussen Humanitas, Stimenz en Stichting Welzijn Putten, deze organisaties bundelen kennis en kunde ten behoeve van de inwoners van Putten, die hulp nodig hebben bij administratieve en/of financiële zaken.

Iedere woensdagmorgen vanaf 9:30 tot 12:00 uur (van 9:30 tot 10:30 uur vrije inloop en van 10:30 tot 12:00 uur op afspraak).

Iedere dinsdag van 17.30 tot 18.30 (voor vrije inloop en of afspraak).

Locatie Cultureel Centrum Stroud Brinkstraat 91, 3881 BP Putten.


Inwoners van Nunspeet kunnen vanaf heden terecht bij het Financieel Café!

De openingstijden van het financieel café bij het WOC Nunspeet in winkelcentrum Binnenhof zijn op de oneven weken van 10:00 tot 12:00 uur.