Infomiddag 'Echtscheiding'

Op zaterdag 1 oktober 2016 bent u welkom bij de informatiemiddag over de lotgenotengroep 'Verder na echtscheiding'. Iets voor u?

Voor inwoners van de Veluwe start Humanitas deze herfst weer met een gespreksgroep echtscheiding. Het is een lotgenotengroep voor wie na een scheiding samen met anderen terug wil kijken. Ervaring leert dat onderlinge steun en (h)erkenning deelnemers sterker maakt. Om u over dit project te informeren en met elkaar en met de begeleiders Johan en Gery kennis te maken bent u welkom op zaterdagmiddag 1 oktober in café-restaurant Joris (vlakbij station Nunspeet) van 14 - 16 uur.

Informatiemiddag
Deze middag is voor iedereen die na een scheiding behoefte heeft aan een ontmoeting met lotgenoten en is geheel vrijblijvend. Daarna kunt u zich aanmelden voor de lotgenotengroep; dit kan ook als u niet bij deze middag aanwezig kunt zijn. Na aanmelding volgt een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Lotgenotengroep
De groep van maximaal 8 personen komt om de twee weken acht maal bijeen en wordt begeleid door twee ervaren vrijwilligers. Doel van deze groep is het onderling uitwisselen van ervaringen met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Dat geeft herkenning en steun bij het verwerkingsproces. Elkaar steunen en helpen vanuit een gevoel van verbondenheid blijkt heel goed te werken. Thema's die uit de groep zelf naar voren komen staan centraal. De startdatum, plaats en dagdeel van de samenkomsten worden afgestemd op de wensen van de deelnemers.

Informatie en aanmelding
Neem contact op met projectleider Johan Bleeker: johan288@planet.nl of (0341) 416 991. Lees meer informatie over projecten van onze werkgroep op de pagina Steun bij Rouw & Verlies.

Terug naar het nieuwsoverzicht