Gemeente Putten

Putten is bekend om zijn vele prachtige landgoederen. Oldenaller, de Vanenburg en Schovenhorst zijn allen een bezoek meer dan waard. Humanitas werkt samen met Stichting Welzijn Putten en Stimenz in een financieel café. Opvallend is daar de brede steun aan vele statushouders en de directe verbinding met de Sociaal Raadslieden. 

Thuisadministratie

Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Coördinator: Chris de Glint  |  06 20 97 50 08  |  cfdg17@gmail.com 

Steun Bij Rouw

Rouwverwerking kost veel energie, en soms kun je er helemaal doorheen zitten. Steun Bij Rouw helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.

Coördinator: Jane Broekhoven  |  06 11 28 15 00  | sbv.noord-veluwe@humanitas.nl 

Ondersteunend Contact

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Coördinator: Bert Vermaas  |  06 20 79 63 58  |  b.vermaas@humanitas.nl

Zingeving Levensboek

Het maken van een levensboek is een zinvolle en aangename bezigheid. Laat uw persoonlijke geschiedenis niet verloren gaan en laat anderen van uw ervaringen leren. Bovendien kan het vastleggen van uw verhaal uzelf helpen bij de verwerking van gebeurtenissen.

Coördinator: Marian Stasse  |  0341 35 59 62  | hum.stasse@gmail.com 

Financieel Café

Inwoners van Putten kunnen terecht bij het Financieel Café!

Iedere woensdagmorgen vanaf 9:30 tot 12:00 uur (van 9:30 tot 10:30 uur vrije inloop en van 10:30 tot 12:00 uur op afspraak). Iedere dinsdag van 17.30 tot 18.30 (vrije inloop). Locatie Cultureel Centrum Stroud Brinkstraat 91, 3881 BP Putten.

Lees meer 


Zoek hulp bij het Financieel Café

Extra avondopenstelling op de Dinsdagavonden in het Puttens Weekblad van 27-3-2019

Vacatures

Wij zoeken:

ENTHOUSIASTE COACHES Thuisadministratie

Jij helpt mensen, die in financiële problemen zijn geraakt. Soms is het nodig om direct de handen uit de mouwen te steken en de juiste maatregelen te nemen. Maar meestal is het juist de kunst om mensen geleidelijk aan naar financiële zelfredzaamheid te coachen. Je hebt een goed oog voor de mogelijkheden en beperkingen van je deelnemer.

We vragen een goed MBO-niveau, inlevingsvermogen en geduld. Kennis van regelgeving en/ of schuldhulpverlening is makkelijk, maar geen absolute voorwaarde. Je krijgt namelijk een solide basis-training en vele mogelijkheden om je kennis te verdiepen.

Humanitas helpt mensen ongeacht cultuur, religie en levensbeschouwing. Onze kernwaarden zijn:

  • vraaggericht werken
  • samenleven op basis van gelijkwaardigheid
  • verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en de ander
  • regie behouden over je eigen leven

Reacties met een cv en een korte motivatie stuur je naar b.vermaas@humanitas.nl
Inlichtingen: 06-20796358