Vacatures

 • VRIJWILLIGERS-COÖRDINATOR EENZAAMHEID

  Twee miljoen Nederlanders voelen zich sterk eenzaam! DAT VINDEN WIJ VEEL TEVEEL Daarom zoeken wij iemand, die daar iets aan gaat doen! Wij zoeken een: VRIJWILLIGERS-COÖRDINATOR EENZAAMHEID

 • ENTHOUSIASTE COACHES Thuisadministratie

  Jij helpt mensen, die in financiële problemen zijn geraakt. Soms is het nodig om direct de handen uit de mouwen te steken en de juiste maatregelen te nemen. Maar meestal is het juist de kunst om mensen geleidelijk aan naar financiële zelfredzaamheid te coachen.

 • JONGEREN-COACHES voor GET A GRIP

  Je begeleidt een of meer jongeren tussen 16 en 24jr, die hun leven niet op orde hebben. Het kan gaan over financiën, maar ook over de woonsituatie, opleiding of dagbesteding. Jij helpt hen met het maken van positieve keuzes.

 • Vrijwilligers OC

  Ben jij sociaal? Lijkt het je leuk om iemand te ondersteunen die in een isolement verkeert en graag weer actief wil deelnemen aan de maatschappij? Kun jij goed luisteren naar de gedachten, ervaringen en verhalen van andere mensen? Dan zoeken we jou!

 • Vrijwilligers Steun bij Rouw & Verlies

  Kom jij onze werkgroep Steun bij Rouw & Verlies versterken? Ben jij in staat om mensen door een moeilijke periode heen te helpen? Je wordt opgeleid om mensen zo goed mogelijk bij te kunnen staan.

 • Bestuurservaring? Bij Humanitas Noord-Veluwe!

  Humanitas Noord-Veluwe is op zoek naar bestuursleden. De hoofdtaak is het ontwikkelen van activiteiten, projecten en het aansturen van de activiteitcoördinatoren. Iets voor jou? Lees de volledige vacature!

 • Vrijwilligers Thuisadministratie - regio Nijkerk, Putten, Harderwijk en Nunspeet

  Ben jij: een vrijwilliger met  administratieve ervaring of aanleg,  een enthousiaste regelneef of regeltante met sociale vaardigheden, een ‘hands-on’ type die gelooft in zelfredzaamheid, een medewerker die  zelfstandig kan reizen? Dan zoeken wij jou!