Welkom op de website van Humanitas Noordenveld

Onze vrijwilligers helpen je om op eigen kracht iets te veranderen aan jouw situatie. 

Telefoonnummer:
06-51392987

CONTACT

Activiteiten

Vriendschappelijk huisbezoek

Behoefte aan iemand om thuis mee te praten? Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Get a Grip

Vanaf je zestiende krijg je serieus te maken met geldzaken. En vanaf je achttiende jaar krijg je nog meer verantwoordelijkheden en verplichtingen.

Sinterklaas Speelgoedactie (zie nieuws)

De Humanitas Sinterklaasactie regelt voor kinderen een cadeautje, als ouders het niet breed hebben. Want ieder kind telt mee. De kinderen krijgen een cadeautje aan de hand van hun verlanglijstjes en leeftijden. Zo krijgen ook zij een fijne Sinterklaasavond!

Nieuws en vacatures

Sinterklaas Speelgoedactie 2021

Ook dit jaar organiseert Humanitas Noordenveld de Sinterklaas Speelgoedactie. Dit betekent dat ouders/verzorgers, die in een financieel moeilijke situatie zitten, voor hun kinderen van 0 t/m 12 jaar een sinterklaascadeau kunnen vragen.

Persbericht Pact Noordenveld

De gemeente Noordenveld maakt zich samen met Humanitas Noordenveld, Stichting Leergeld Westerkwartier-Noordenveld, Kledingbank Noordenveld, Voedselbank Noordenveld, Vluchtelingenwerk Noord-Nederland, Welzijn in Noordenveld en Petje Af Noordenveld sterk voor gelijke kansen. Samen vormen deze organisaties voortaan ‘Pact Noordenveld’.

BBQ met onze vrijwilligers!

Wat fijn was het dat we met de bestuursleden, de coördinatoren en veel vrijwilligers na een lange periode weer bij elkaar konden komen! Afgelopen vrijdag hadden we, na de lange coronatijd, weer een eerste bijeenkomst in Restaurant De Boon in Peize. Gezellig bijpraten en genieten van een heerlijke barbecue.

Vacature voor Vriendschappelijk Huisbezoek

Na corona neemt de vraag naar steun en hulp sterk toe.