Wat we doen

Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Bezoekgroep Veenhuizen

Voor gedetineerden In de P.I. Esserheem en Norgerhaven zijn onze vrijwilligers  beschikbaar voor persoonlijk contact. Wij nemen ook deel aan discussiegroepjes o.l.v. de Humanistisch Raadsvrouw.

Vriendschappelijk Huisbezoek

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Kindervakantieweken

De Humanitas Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende kindervakantieweek. Als vakantie er door omstandigheden niet in zit. De kinderen zijn er lekker even tussenuit. Leeftijd: van 7 t/m 14 jaar.

Sinterklaasactie Speelgoedactie

De Humanitas Sinterklaasactie regelt voor elk kind ‘n cadeautje, als ouders ‘t niet breed hebben. Want ieder kind telt mee. Vrijwilligers kopen voor hen passende cadeautjes aan de hand van hun verlanglijstjes en leeftijden. Zo krijgen ook zij ‘n fijne Sinterklaasavond. Voor kinderen tot 12 jaar.

Verwerken en verder

Het Verwerken en verder Geeft Humanitas Steun Bij Rouw: omdat (h)erkenning troost biedt

BOR Noordenveld

Humanitas Begeleide Omgangsregeling: voor ouders én kind. Als ouders wil je het beste voor je kind(eren), ook na een scheiding. 

Get a Grip

Vanaf je zestiende krijg je serieus te maken met geldzaken.  En vanaf je achttiende jaar krijg je nog meer verantwoordelijkheden en verplichtingen.

Pact Noordenveld

SAMEN VOOR GELIJKE KANSEN! Iedereen in de gemeente Noordenveld zou gelijke kansen moeten hebben. Dat is echter niet altijd vanzelfsprekend.