Speelgoedactie

Een mooie herinnering en blije kinderen. Als je het niet breed hebt zorgt de Humanitas Sinterklaasactie voor een leuk cadeautje voor jullie kind.

Het kind wordt voor de Sinterklaasactie aangemeld door de ouders. Meestal zijn zij door hulpverleners getipt over het bestaan van de Sinterklaasactie. Maar het kan ook zijn dat de ouders de actie al kennen omdat ze al contact hebben met Humanitas. De kinderen maken een verlanglijstje voor Sinterklaas. Aan de hand daarvan kopen vrijwilligers de cadeautjes en uiteraard passen die bij de leeftijd en belangstelling van de kinderen. De cadeautjes worden rond 5 december bij u thuis bezorgd. Zo krijgen ook zij een fijne Sinterklaasavond. En op school kunnen ze – net als de andere kinderen – vertellen wat de Sint in hun schoen heeft gedaan.

Voor wie?

De Sinterklaas speelgoedactie is er voor de kinderen van ouders/verzorgers die in een financieel moeilijke situatie zitten. De kinderen van 0 t/m 12 jaar komen in aanmerking voor een sinterklaascadeau.

Kosten

Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.

Informatie en aanmelding

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de coördinator Sinterklaas speelgoedactie Tineke Ruiter, tel. 050 – 501 58 72, b.g.g. 06 - 42 19 06 70

Aanmelden; mail alle gegevens volgens de antwoordstrook door naar Tineke Ruiter, e-mail: camruiter@hotmail.com

De antwoordstrook moet uiterlijk woensdag 15 november 2017 bij ons binnen zijn. Aanvragen die later komen kunnen wij helaas niet meer behandelen.

--------------------------------------------------------------------------------

A N T W O O R D S T R O O K

 

Hierbij geef ik ....... kind(eren) op voor de Sinterklaas speelgoedactie.

 

Naam:

 

Adres:

 

Woonplaats:

 

Telefoon:

 

emailadres:

  

Naam van het kind / Geboortedatum / jongen/meisje / wens cadeautje (ongeveer € 10)

 

Kind 1:

Wens :

Kind 2:

Wens :

Kind 3:

Wens :

Kind 4:

Wens :