Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen én te houden.

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, of als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Dan kan het gebeuren dat er schoenendozen vol bankafschriften op je wachten, of dat er rekeningen zijn die je allang had moeten betalen. Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor.

Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. Daarna kun je zelf je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Een hele zorg minder. Bijna iedereen voelt zich na korte tijd enorm geholpen en na langere tijd kunnen mensen vaak weer zelfstandig verder.

Wat houdt Thuisadministratie in?

Humanitas beschikt in Noordenveld over vrijwilligers die helpen bij Thuisadministratie. Deze vrijwilligers houden inloop spreekuren, maar kunnen ook bij je thuis komen om samen met jou de administratie te doen.

De vrijwilligers hebben ervaring met administratieve zaken, zijn in het bezit van een verklaring omtrent gedrag en zij beloven uw gegevens geheim te houden. Afspraken worden schriftelijk vastgelegd middels een samenwerkingsovereenkomst.

Thuisadministratie is er voor bijna iedereen. Wanneer je niet zelf kunt ondertekenen kom je niet in aanmerking voor deze ondersteuning.

Kosten

Aan deze ondersteuning zijn geen kosten verbonden. Wel moet je jouw eigen kosten betalen.

Informatie en aanmelding

Als je meer informatie wenst of je wil je aanmelden voor ondersteuning, dan kun je op het inloopspreekuur komen:

RODEN Inwonersplein, Schoolstraat 50 Woensdagochtend van 09.00 - 10.00  uur

Als het  bezwaarlijk is om te komen naar deze inloopspreekuren dan kun je ook contact opnemen voor het maken van een afspraak bij jouw thuis met de coördinator Thuisadministratie.

Humanitas: Get a Grip

Get a Grip helpt je snel en gratis met je geldzaken

Wil je meer grip op je money of heb je vragen over geldzaken? Hoe hou je overzicht? Hoe voorkom je dat je in de problemen raakt? Veel jongeren hebben een lening, schulden of een betalingsachterstand. Je bent echt niet de enige. We helpen je graag om meer grip te krijgen op je geldzaken. 

Klik hier voor meer informatie over Get a grip