Noordoost Friesland

Wat we doen

We Helpen

Contacten kunnen ongemerkt en onbedoeld verwateren. Dankzij We Helpen pakt u  de draad weer op.De aandacht en begeleiding van de netwerkcoach zijn helemaal op u gericht: wat zijn uw wensen?

Humaa(N)tjes

Humaa(N)tjes Op Maat Voor u: toegespitst op uw behoeften. Alles is erop gericht om u het plezier en zelfvertrouwen (terug) te geven in uw eigen contacten.

Home-Start

Heeft u behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt u. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat voor ouders klaar. Voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0-14 jaar

Kindervakantieweken

Kindervakantieweken bieden ook uw kind een heerlijk ontspannende kindervakantieweek. Als vakantie er door omstandigheden niet in zit. De kinderen kunnen er lekker even tussenuit. Leeftijd: van 5 t/m 12 jaar.

Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiƫn en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!