Noordoost Friesland

Wat we doen

Humanitas Voorlezen Taal- en Huiswerkbegeleiding

Een vrijwilliger van Humanitas Voorlezen leest bij jou thuis voor aan je kinderen: leuk én leerzaam. Kinderen vinden voorlezen heerlijk en leren beter Nederlands. Als je zelf nog niet zo goed Nederlands spreekt, leer je spelenderwijs met je kind mee.

Humaa(N)tjes

Humaa(N)tjes Op Maat Voor u: toegespitst op uw behoeften. Alles is erop gericht om u het plezier en zelfvertrouwen (terug) te geven in uw eigen contacten.

Home-Start

Heeft u behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt u. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat voor ouders klaar. Voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0-14 jaar

Kindervakantieweken

Kindervakantieweken bieden ook uw kind een heerlijk ontspannende kindervakantieweek. Als vakantie er door omstandigheden niet in zit. De kinderen kunnen er lekker even tussenuit. Leeftijd: van 5 t/m 12 jaar.

Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!