Noordoost Friesland

Wat we doen

We Helpen

Contacten kunnen ongemerkt en onbedoeld verwateren. Dankzij We Helpen pak je de draad weer op. Bijvoorbeeld na een ziekte, of na de tijdrovende zorg voor een ander. De aandacht en begeleiding van de netwerkcoach zijn helemaal op jou gericht: wat zijn jouw wensen?

Humaa(N)tjes

Humaa(N)tjes Op Maat Voor Jou: toegespitst op jouw behoeften, ongeacht achtergrond of verleden. Een vrijwilliger is jouw maatje en gaat met je op stap. Wandelen of winkelen, of gewoon kletsen. Alles is erop gericht om jou het plezier en zelfvertrouwen (terug) te geven in je eigen contacten.

Home-Start

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0-14 jaar

Kindervakantieweken

De Humanitas Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende kindervakantieweek. Als vakantie er door omstandigheden niet in zit. De kinderen kunnen er lekker even tussenuit. Leeftijd: van 5 t/m 12 jaar.

Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiƫn en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!