Kindervakantieweken

Een vakantie voor uw kind?  Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Humanitas Kindervakantieweken organiseert het ook voor uw kind.

U gunt uw kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Misschien is de gezondheid een spelbreker, of heeft u er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook uw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Goed geschoolde vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding  de groepsweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten zijn. Leuke spellen in het bos, hutten bouwen, zwemmen, een bezoekje aan de brandweer; om maar wat voorbeelden te noemen. De kinderen er lekker even uit en doen nieuwe indrukken en vriendschappen op.

De kampen zijn bedoeld voor kinderen uit Friesland, vanuit Noord/Oost Friesland gaan we met de kinderen naar een vakantieboerderij of op zeilvakantie in Friesland.

De kindervakantiekampen (kvw) Friesland vinden dit jaar voor de verschillende leeftijdsgroepen plaats in Appelscha en Bakkeveen - zie hieronder.

kvw friesland

9/10 jaar

Appelscha

5 juli - 11 juli

kvw friesland

11/12 jaar

Bakkeveen

5 juli - 11 juli

kvw friesland

6/7/8 jaar

Appelscha

12 juli - 17 juli

De zomerkampen  vinden plaats in Appelscha - zie hieronder

Zomeropvang

6/9 jaar

Appelscha

20 juli - 24 juli

Zomeropvang

10/12 jaar

Appelscha

27 juli - 31 juli

Opgave voor 1 mei 2020