Kindervakantieweken

Een vakantie voor uw kind?  Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Humanitas Kindervakantieweken organiseert het ook voor uw kind.

U gunt uw kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Misschien is de gezondheid een spelbreker, of heeft u er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook uw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Goed geschoolde vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding  de groepsweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten zijn. Leuke spellen in het bos, hutten bouwen, zwemmen, een bezoekje aan de brandweer; om maar wat voorbeelden te noemen. De kinderen er lekker even uit en doen nieuwe indrukken en vriendschappen op.

De kampen zijn bedoeld voor kinderen uit Friesland, vanuit Noord/Oost Friesland gaan we met de kinderen naar een vakantieboerderij of op zeilvakantie in Friesland.

De kindervakantiekampen vinden ieder jaar in de maand juli en augustus plaats.

Opgave voor 1mei