Onze vrijwilligers willen je graag helpen

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval 1 kind van 14 jaar of jonger.

Meer activiteiten van Humanitas Noordoostpolder

Een moeilijke periode kan zo ingrijpend zijn. Bij Steun bij rouw kun je je verhaal kwijt.  Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je dan graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.

Bijna een kwart van alle Nederlanders voelt zich eenzaam!  We komen graag bij je buurten. Lees meer over het Vriendschappelijk Huisbezoek. Ook in de Noordoostpolder komt eenzaamheid voor. Voelt u zich eenzaam? Of wilt u mensen helpen die eenzaam zijn? 

"De kleinkinderen vonden het erg leuk om over mijn jeugd te lezen en te leren"

Laat uw levensverhaal ook optekenen in een Levensboek. Klik hier voor meer informatie.

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

//www.youtube-nocookie.com/embed/CJFY1c3sJh8
Humanitas: Doneer-dit is geen goede pagina

Steun ons

Hoe kunt u bijdragen?

“In je eentje thuis zitten, ik raad het echt niemand aan”

Dit is een quote van Abdullah, deelnemer van Vriendschappelijk Huisbezoek. Lees meer over het project Vriendschappelijk Huisbezoek.

Marjan: “Gôh, ik leer nou mijn schoonmoeder pas echt kennen. Geweldig om haar boek te lezen”
Humanitas: Betrokken Secretaris

Gezocht: Betrokken Secretaris

Klik op het logo voor meer informatie.