Humanitas Match

Jongeren helpen jongeren!

Jong zijn is niet altijd makkelijk. Eenzaamheid, moeilijk contact leggen met anderen, een stoornis of depressie. Of problemen met school, ouders of relaties lijken soms te groot om aan te pakken. Een maatje kan daarbij erg helpen! Iemand om mee te sparren.

Hoe werkt het?

Als je je aanmeldt, hebben we eerst een gesprek. We bespreken met je waar je precies hulp bij wilt en wat je verwacht van een maatje. Daarna zoeken we een vrijwilliger die bij jou past.

Klikt het? Dan wordt deze vrijwilliger jouw maatje. Jullie spreken ongeveer één keer per week met elkaar af. Daardoor hebben jullie veel tijd om elkaar beter te leren kennen. Dat geeft al snel een vertrouwd gevoel. Daarnaast vinden we het belangrijk om te horen of jij tevreden bent over het contact met jouw maatje.

21-9-2021 Nieuwe Maatjes

Er zijn weer twee maatjes klaar om op pad te gaan voor Match. Wil je meer weten over Match? Neem dan eens contact met ons op

28-9-2021 Positieve resultaten

Onderzoek Rijksuniversiteit toont waarde Match positieve ontwikkeling jongeren op het gebied van zelfvertrouwen, cognitieve en sociale vaardigheden

13-2-2021 Match jij?

Voor jongerenproject Match zijn wij op zoek naar enthousiaste jonge vrijwilligers Ben jij die enthousiaste jonge vrijwilligers die een andere jongere wil begeleiden?