Fijn ik kan m’n verhaal kwijt!

Soms maak je een moeilijke periode in je leven door. Je hebt bijvoorbeeld een dierbare verloren, je bent ziek of je raakt werkloos. Die gebeurtenissen kunnen ingrijpend zijn. Vaak steunen familie en vrienden je graag. Maar misschien mis je juist iemand om mee te praten. Weet dan dat je altijd een beroep kunt doen op de vrijwilligers van Humanitas, steun bij rouw en zingeving.  De vrijwilligers zijn allen goed opgeleid, zijn gemotiveerd en luisteren zorgvuldig naar je.  Ze komen bij je thuis  en zijn er dan alleen voor jou. In overleg met de vrijwilliger bepaal jij wanneer en hoe vaak iemand komt. Aan deze gesprekken zijn geen kosten verbonden.

Misschien heb je behoefte om je verlieservaringen te delen in een groep met lotgenoten. Het uitgangspunt van een lotgenoten groep is samen praten over hoe jij je voelt en bij elkaar herkenning vinden.

Op dit moment is er (nog) geen groep, maar bij voldoende belangstelling kan een groep in samenwerking met ROUWNOP gestart worden.

Voor meer informatie neem contact op met de coördinator Steun bij rouw en zingeving, Hermine Lansink, tel. 06-35 12 09 89

Terug naar het nieuwsoverzicht