Lid worden?

Welkom bij Humanitas. Wij nodigen je van harte uit om lid van Humanitas te worden. Dit kan gratis als je al vrijwilliger bent!

Het belangrijkste dat je voor jouw lidmaatschap terugkrijgt, is een stem in ons beleid. Je kan meepraten en –beslissen over projecten op de vergaderingen van de afdeling Noordoostpolder.

Voor óns betekent het lidmaatschap van jou en de 18.000 medevrijwilligers (in NL) dat wij meer invloed krijgen als organisatie. Een groter ledenbestand geeft ons immers meer draagvlak en zeggingskracht, onder meer richting de overheid. Dat kunnen we goed gebruiken.

In principe is het lidmaatschap voor vrijwilligers gratis. Desondanks zou het geweldig zijn als je de jaarlijkse contributie van € 30 ook nog zou willen voldoen. Deze gaat rechtstreeks naar de afdeling Noordoostpolder en dit kunnen we onder meer besteden aan scholing van vrijwilligers. Ook een periodieke gift is overigens welkom. Maar voelt u zich nergens toe verplicht. Humanitas is ANBI erkend, dit betekent dat lidmaatschap en donaties aftrekbaar zijn voor de belastingen.

Help Humanitas Noordoostpolder en meld je aan

Terug naar het nieuwsoverzicht