Terugblik 2017

Door omstandigheden kun je het overzicht in je geldzaken en administratie kwijtraken. Als je bijvoorbeeld je baan kwijt raak, gaat scheiden of als er een andere verandering in je leven is. Post en rekeningen stapelen zich al snel op. De vrijwilligers van het project Thuisadministratie kunnen je helpen het overzicht weer te krijgen en te houden. Zo hebben wij in 2017 weer veel mensen mogen helpen. Een kleine terugblik.

Thuisadministratie:

Dit jaar hebben wij meer dan 100 mensen mogen ondersteunen. Mensen die door verschillende omstandigheden het overzicht kwijt zijn geraakt en graag geholpen willen worden.  

Formulieren Inloop:

De Formulieren Inloop is elke dinsdagochtend geopend van 9.00 tot 12.00 voor iedereen met vragen over post en formulieren. De inloop is laagdrempelig en zonder afspraak. Dit jaar hebben wij meer dan 160 mensen kunnen helpen.

Vrijwilligers:

Het project telt ongeveer 40 maatschappelijk betrokken vrijwilligers. Vrijwilligers die graag iets voor een ander willen betekenen. Zonder onze vrijwilligers zouden wij al deze mensen die voor hulp en ondersteuning bij ons aankloppen, niet kunnen helpen. Onze vrijwilligers zijn goud waard en ze zijn onmisbaar!

Ben je geĆÆnteresseerd geraakt in ons project en zou je ook graag iets voor een ander willen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We informeren je graag over ons project.

Zijn er financiƫle zorgen? Neem contact op of kom langs op onze Formulieren Inloop. We helpen je graag!

Wij wensen iedereen een fantastisch en  financieel gezond 2018!

Ankie Kamp: 06-35118132

Yvonne Knobbout: 06-29885345

Ta.nop@humanitas.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht