Humanitas Sinterklaasactie

Geen geld voor een sinterklaascadeautje? Humanitas Sinterklaasactie maakt ‘t tóch mogelijk. Vrijwilligers kopen een cadeautje. Zo kan ook jouw kind meevieren en erover meepraten. Van 0 tot 10 jaar.

Humanitas Sinterklaasactie: ook voor jouw kind een cadeautje

Natuurlijk gun je jouw kind graag een leuk sinterklaasfeest, liefst ook met een cadeautje. Maar soms zit dat er door omstandigheden niet in. Misschien door geldgebrek of iets anders. Het maakt niet uit waarom.

Humanitas Sinterklaasactie zorgt ervoor dat ook jouw kind kan uitkijken naar een gezellig feest. Mét een sinterklaascadeau. Dat wordt gekocht door vrijwilligers aan de hand van het verlanglijstje van jouw kind. En uiteraard past dat bij zijn of haar leeftijd en belangstelling. Zo kan ook jouw kind het feest meevieren en op school vertellen wat het heeft gekregen. Voor kinderen tot 12 jaar.

Over Humanitas Sinterklaasactie

Ieder jaar organiseren een aantal afdelingen van Humanitas een Sinterklaasactie. De actie is bedoeld voor kinderen tot 12 jaar, waarvan de ouders/verzorgers geen cadeautje kunnen kopen met Sinterklaas. Zo kunnen toch ook deze kinderen het sinterklaasfeest vieren. Vrijwilligers kopen de cadeautjes en zoeken ze uit aan de hand van verlanglijstjes van de kinderen. De cadeautjes worden door pieten bij de kinderen thuisgebracht. Die aandacht geeft het een extra feestelijk tintje en de kinderen hebben meteen iets leuks te vertellen op school.

Meer weten?

Wil je meer informatie, of wil je je aanmelden? Kijk welke <>

Terug naar het nieuwsoverzicht