Humanitas Kindervakantieweken

Humanitas District Noord zoekt vrijwilligers voor de Kindervakantieweken

Al langer dan 50 jaar organiseert Humanitas Noord kindervakantieweken voor kinderen in de basisschoolleeftijd uit de drie noordelijke provincies die om diverse redenen niet met hun eigen gezin op vakantie kunnen gaan.

In Friesland worden ieder jaar 4 vakantieweken weken georganiseerd. De daarbij betrokken vrijwilligers zetten zich in als leiding, keukenleiding en hoofdleiding. Dankzij hun werk kunnen ieder jaar meer dan 100 kinderen van een week vakantie genieten.

Vind jij het leuk om samen met anderen deze weken voor te bereiden en te organiseren en leiding te geven aan vrijwilligers die met de weken mee gaan? Meld je dan aan bij Humanitas District Noord via info.noord@humanitas.nl of bel 050 3120633.

We zijn op zoek naar 4 รก 5 mensen die in teamverband deze klus gaan aanpakken.

De vrijwilligers krijgen bij Humanitas veel ruimte om zelf invulling te geven aan de manier waarop ze hun taken vervullen. Humanitas heeft een breed aanbod aan online en live trainingen. Voor de ondersteuning kan je altijd terecht bij een beroepskracht van Humanitas. Als vrijwilliger van Humanitas ben je goed verzekerd en krijg je een reis- en onkostenvergoeding.

Kindervakantieweken

Terug naar het nieuwsoverzicht