Vacatures

Vrijwilliger PR marketing en communicatie 

Weet jij hoe je de naamsbekendheid van Humanitas Noordwest-Friesland kan vergroten?


Humanitas is een landelijke vereniging voor maatschappelijke hulp en samenlevingsopbouw, georganiseerd in 5 districten en ruim 80 regionale afdelingen met een eigen afdelingsbestuur. De afdeling Noordwest-Friesland omvat de gemeenten Harlingen en Waadhoeke.


Het bestuur van Humanitas Noordwest-Friesland bestaat uit 5-6 direct uitvoerende personen. Zij ondersteunen in een gemoedelijke en collegiale sfeer het werk dat door vele vrijwilligers in de verschillende activiteiten van de afdeling wordt verricht. Alles ten dienste van de hulpverlening aan mensen in onze samenleving die het zelf even niet redden.


Het bestuur is op zoek naar een vrijwilliger die het mooie werk van onze afdeling in de ‘spotlights’ kan zetten. Iemand die (een beetje) bekend is met sociale media, een persbericht en/of nieuwsbrief kan schrijven, een folder kan maken, ofwel die periodiek de marketing en communicatie verzorgd.


Heb je zin in deze uitvoerende vrijwilligersfunctie? Neem voor vragen gerust contact op met onze secretaris Daan van der Meulen. Bel 06-10595106 of stuur een e-mail aan nw-friesland@humanitas.nl.
Bezoek onze website voor nadere informatie over onze activiteiten: www.humanitas.nl/afdeling/noordwest-friesland .