Wat we doen

Het Levenstijdschrift

Het levenstijdschrift is een op maat gemaakte glossy over één persoon.  Het vertelt het verhaal van iemands leven, zijn of haar herinneringen op een manier die past bij zijn of haar situatie en levensstijl. 

Humanitas Vriendencafé Winterswijk

Wil je jouw sociaal isolement doorbreken, dan is er het vriendencafé voor jou in Winterswijk.

Humanitas BOR Achterhoek

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide Omgangs Regeling helpt je. Ook als spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg staan. Wij houden geen dossier bij.

Humanitas Tandem Achterhoek

Iedereen kan zich eenzaam voelen ongeacht achtergrond of leeftijd, met Tandem kom je onder de mensen . Samen met 'n maatje ga je gezellig op stap en doe je dingen die je leuk vindt.

Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Humanitas Omgaan met je geld

Omgaan met je geld is een cursus om je financiën op orde te krijgen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt of dreigt kwijt te raken.

Humanitas Formulierenbrigade

Hulp nodig bij het invullen van formulieren? De Formulierenbrigade is er voor je! Vaak hebben mensen moeite bij het aanvragen van vergoedingen bij de gemeente en andere instanties. Onze vrijwilligers helpen.

Buurtbemiddeling Winterswijk - Aalten

Problemen met de buren? Buurtbemiddeling Winterswijk en Buurtbemiddeling Aalten helpt! Meningsverschillen of last van elkaar en u komt er samen niet meer uit, dan bieden onze ervaren en goed opgeleide bemiddelaars oplossingen.

Vriendschappelijk Huisbezoek Humanitas Vriendendienst Winterswijk

Behoefte aan vriendschap, aan iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of hulp bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n ervaringen en verhalen met iemand wil delen.