Humanitas Vriendencafé Winterswijk

Ervaar je een sociaal isolement en wil je dat doorbreken, dan is er het vriendencafé voor jou.

Bedoeling van het vriendencafé

Wij willen met het vriendencafé mensen bereiken die een sociaal isolement ervaren en dit willen doorbreken. Dit kan dus iedereen zijn, ongeacht leeftijd, afkomst of sociale achtergrond. Met ons maandelijkse café bieden wij een soort van "oefentuin" waar mensen ervaringen op kunnen doen en van elkaar kunnen leren in het leggen en onder houden van contacten.

Wanneer is het Vriendencafé

Het Vriendencafé Winterswijk wordt een keer per maand, op vrijdag van 19:30 tot 22:00 uur gehouden in Boogie Woogie, Roelvinkstraat 2, Winterswijk. Per avond komen gemiddeld 15 gasten. Vriendencafé Winterswijk draait sinds december 2015. Naast koffie en thee schenken wij uitsluitend alcoholvrije frisdrank.

Opbouw van de avond

Onder het genot van een hapje en een drankje bieden wij een soort van “oefentuin” waar mensen ervaringen op kunnen doen en van elkaar kunnen leren in het leggen en onderhouden van contacten. We beginnen de avond altijd met koffie en thee en daarna kunnen de liefhebbers deelnemen aan steeds wisselende activiteiten zoals creatief werken met verschillende materialen, muziek maken of een Oudhollandse spelletjes avond. 

Kosten

Aan de deelnemers wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 1,50 per keer.