Welkom op de website van Humanitas Breda

Humanitas Breda is er voor mensen die met behulp van een vrijwilliger op eigen kracht iets willen veranderen aan hun situatie. Jaarlijks bieden ruim 200 goed getrainde vrijwilligers van Humanitas Afdeling Regio Breda gratis steun aan ruim 250 deelnemers.

Telefoonnummer:
06 39358576

CONTACT

Activiteiten

Taalmaatjes

Ben je nieuw in Nederland en bezig met Inburgering? Humanitas Taalmaatjes steunen je graag. Onze taalvrijwilligers helpen jou met alle opdrachten waar je bij de inburgering tegenaan loopt

Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet tobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt.

Get a Grip

Heb je geen idee waar al je geld blijft? Of is de maand nog maar net begonnen en ben je al blut? De vrijwilligers van Humanitas Get a Grip helpen jongeren tussen de 16 en 24 jaar bij geldzaken.

Sharing is Caring

Sharing is Caring is een project dat zich richt op de doelgroep jongeren in de stad Breda. Het hoofddoel van het project is het bieden van hulp aan jongeren die worstelen met lichte eenzaamheidsproblematiek.