CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 39358576
  • Adres:
  • Extra informatie:

    Mochten wij telefonisch niet bereikbaar zijn, spreek dan een voicemail in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

  • Humanitas Regio Breda is actief in: Achtmaal, Alphen Nb, Bavel, Breda, Chaam, Den Hout, Dorst, Drimmelen, Dussen, Etten-Leur, Fijnaart, Galder, Geertruidenberg, Hank, Heijningen, Hooge Zwaluwe, Klein Zundert, Klundert, Lage Zwaluwe, Langeweg, meer...

Activiteiten Regio Breda

Humanitas Breda biedt contact in gesprekken 'van Mens tot Mens'. Deze tijdelijke ondersteuning is bedoeld voor mensen in een sociaal isolement en voor mensen die door een verliessituatie geconfronteerd worden met een abrupte wending in hun leven.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiƫn en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet tobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Meer activiteiten van Humanitas Regio Breda
Ook Humanitas last activiteiten af t/m 31 Maart

In verband met de aangescherpte richtlijnen omtrent het coronavirus zijn ALLE Humanitas activiteiten t/m 31 maart geannuleerd.

Hieronder vallen o.a: De informatieavond voor nieuwe vrijwilligers op 19 maart en de training voor nieuwe vrijwilligers op 26 maart.

Houdt onze website en/of facebook in de gaten voor de laatste updates.

Bedankt voor het begrip!

Activiteiten in Regio Breda

Toon alle activiteiten
27 sep 2020 OPEN PODIUM - De Gevoelige Snaar

Zet je gevoelens van gemis om in een gedicht, schilderij of muziek Misschien mis je een geliefde of dierbare elk uur van de dag, misschien af en toe. Wellicht weegt het verlies, ook van een baan of gezondheid, zwaar. Hoe mooi zou het zijn om die gevoelens en gedachten op papier te zetten. Schrijf ee...

Werken bij Humanitas

Helaas, er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar.