Regio Breda

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 39358576
  • Adres:
  • Humanitas Regio Breda is actief in: Achtmaal, Alphen, Alphen Nb, Bavel, Bavel Ac, Breda, Chaam, Den Hout, Den Hout Nb, Dorst, Drimmelen, Dussen, Etten-Leur, Fijnaart, Galder, Geertruidenberg, Hank, Heijningen, Hooge Zwaluwe, Klein Zundert, meer...

Activiteiten Regio Breda

VVE Taalmaatjes ondersteunen laaggeletterde ouders met de Nederlandse taal. Het project VVE Taalmaatjes (Voor- en Vroegschoolse Educatie) richt zich op ouders met kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool, die een taalachterstand hebben.

Zit je op school en heb je behoefte aan ondersteuning? Vraag om een MentorMaatje! Je maatje van Humanitas MentorMaatjes is er speciaal voor jou. Hij of zij  zorgt voor plezier in het leren en geeft je zelfvertrouwen ’n oppepper. Je kunt alles aan je maatje vragen.

Meer activiteiten van Humanitas Regio Breda
Vacatures
Vrijwillige regiocoördinator  MentorMaatjes (m/v)

De regiocoördinator ondersteunt coördinatoren en denkt mee over de ontwikkeling van het programma. MentorMaatjes begeleiden leerlingen uit het basis-, voortgezet- of middelbaar beroepsonderwijs. Door de motivatie te verhogen verbeteren schoolprestaties, gedrag en zelfvertrouwen van de leerling.

Secretarieel medewerker bestuur

Ten behoeve de algemene secretariële ondersteuning van het bestuur van onze afdeling, zoeken wij een enthousiaste vrijwilliger met ervaring met secretariaatswerkzaamheden.

Vacatures

Meedoen om mensen in en om Breda weer op weg te helpen? Humanitas Regio Breda geeft mensen een steuntje in de rug die het even niet in hun eentje redden. Dit doen we met veel vrijwilligers, begeleid door coördinerend vrijwilligers, die daarbij worden ondersteund door een (onbezoldigd) bestuur. We ku...

Bekijk alle vacatures

Agenda Regio Breda
11 apr 2018 19:30 Coördinatorenoverleg
Toon de volledige agenda
Nu kan ik een praatje maken op straat

Farah vluchtte  uit Iran naar Nederland. Samen met haar taalmaatje Emily werkt ze aan haar Nederlands.

Lees meer