Regio Breda

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 39358576
  • Adres:
  • Humanitas Regio Breda is actief in: Achtmaal, Alphen Nb, Bavel, Bavel Ac, Breda, Chaam, Den Hout Nb, Dorst, Drimmelen, Dussen, Etten-Leur, Fijnaart, Galder, Geertruidenberg, Hank, Heijningen, Hooge Zwaluwe, Klein Zundert, Klundert, Lage Zwaluwe, meer...

Activiteiten Regio Breda

VVE Taalmaatjes ondersteunen laaggeletterde ouders met de Nederlandse taal. Het project VVE Taalmaatjes (Voor- en Vroegschoolse Educatie) richt zich op ouders met kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool, die een taalachterstand hebben.

Zit je op school en heb je behoefte aan ondersteuning? Vraag om een MentorMaatje! Je maatje van Humanitas MentorMaatjes is er speciaal voor jou. Hij of zij  zorgt voor plezier in het leren en geeft je zelfvertrouwen ’n oppepper. Je kunt alles aan je maatje vragen.

Meer activiteiten van Humanitas Regio Breda
Vacatures
Coördinator VVE Taalmaatjes

Hou je van taal en organiseren? Dan is coördinator VVE Taalmaatjes iets voor jou! De coördinator VVE Taalmaatjes ondersteunt een groep van circa 8 vrijwilligers en is verantwoordelijk voor de koppeling tussen vrijwilliger en deelnemer. 

Vrijwillige regiocoördinator (m/v) MentorMaatjes

De regiocoördinator ondersteunt coördinatoren en denkt mee over de ontwikkeling van het programma. MentorMaatjes begeleiden leerlingen uit het basis-, voortgezet- of middelbaar beroepsonderwijs. Door de motivatie te verhogen verbeteren schoolprestaties, gedrag en zelfvertrouwen van de leerling.

Algemeen bestuurslid

Een bestuurslid die graag het vrijwilligerswerk van Humanitas in de Regio Breda coördineert, ondersteunt, stimuleert. 

Coördinator Van Mens tot Mens

Humanitas regio Breda zoekt een coördinator van Mens tot Mens die meedenkt binnen de werkgroep en koppelingen realiseert tussen vrijwilligers en deelnemers.

Bekijk alle vacatures

Nu kan ik een praatje maken op straat

Farah vluchtte  uit Iran naar Nederland. Samen met haar taalmaatje Emily werkt ze aan haar Nederlands.

Lees meer