Activiteiten Regio Breda

Ben je nieuw in Nederland? Nederlands leren helpt je op weg. Humanitas Taalmaatjes steunen je graag. Je krijgt een vast taalmaatje met wie je kunt praten, tv kijken, wandelen; wat je wilt. Ondertussen oefen je spelenderwijs je Nederlands. Hoe beter je de taal spreekt hoe beter je jezelf kunt redden.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet tobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Meer activiteiten van Humanitas Regio Breda
Vacatures
Vrijwilliger PR & Communicatie

In de regio Breda helpen de vrijwilligers van Humanitas mensen die het Nederlands spreken nog niet goed machtig zijn, moeite hebben om hun sociale contacten (weer) op te bouwen of hun huishoudboekje niet op orde krijgen. Het doel is dat deze mensen op eigen kracht verder kunnen. De vrijwilligers bin...

Gezocht: bestuurslid met hart voor Thuisadministratie

Vrijwilligers Thuisadministratie bieden deelnemers een helpende hand om weer overzicht te brengen in hun financiële administratie. 

Coördinator Van Mens tot Mens

Humanitas regio Breda zoekt een coördinator van Mens tot Mens die meedenkt binnen de werkgroep en koppelingen realiseert tussen vrijwilligers en deelnemers.

Vacatures

Meedoen om mensen in en om Breda weer op weg te helpen? Humanitas Regio Breda geeft mensen een steuntje in de rug die het even niet in hun eentje redden. Dit doen we met veel vrijwilligers, begeleid door coördinerend vrijwilligers, die daarbij worden ondersteund door een (onbezoldigd) bestuur. We ku...

Bekijk alle vacatures

'Ik kan iedereen Thuisadministratie aanraden'

Na haar scheiding raakte Angela het overzicht op haar geldzaken kwijt. Samen met vrijwilliger Mylène van Humanitas Thuisadministratie kreeg ze haar administratie weer op orde. Bekijk haar verhaal.

Agenda Regio Breda
25 aug 2019 13:00 ROeR Open Podium
26 sep 2019 15:30 Vrijwilligersmarkt 2019
Toon de volledige agenda