Regio Breda

Informatieavond nieuwe vrijwilligers

Ben jij ook één van de vele mensen die in hun vrije tijd iets willen doen voor een ander?

Dan is werken voor Humanitas wellicht iets voor jou! Humanitas is er voor mensen die met behulp van een vrijwilliger op eigen kracht iets willen veranderen aan hun situatie. Landelijk bieden jaarlijks ruim 24.000 goed getrainde vrijwilligers gratis steun aan ruim 65.000 deelnemers. Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten om de Humanitas projecten in de regio Breda te ondersteunen? Onze afdeling heeft enkele mooie uitdagingen, op uitvoerend, coördinerend en bestuurlijk niveau.

Heb je tijd, belangstelling, ambities? Dan komen we heel graag met jou in gesprek!

Daarom organiseren we op maandag 8 oktober a.s. een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden. Je krijgt dan meer informatie over de vereniging Humanitas, waar we voor staan en wat we doen in onze regio. Je hebt de mogelijkheid in gesprek te gaan met coördinatoren van de verschillende projecten. We bekijken waar jouw wensen en vaardigheden liggen en hoe we die kunnen inzetten.

Aarzel niet en kom!  Er zijn vaak meer mogelijkheden dan je denkt!

Wanneer?         Maandag 8 oktober 2018

Hoe laat?          19.30 uur opening door voorzitter Kok van der Weijden

                           Aansluitend ‘mini-informatiemarkt’ per project   

Waar?               De Prins, Nieuwe Prinsenkade 25, 4811 VC Breda

Aanmelden?     breda@humanitas.nl o.v.v. informatieavond.

In de regio Breda werken we binnen vijf thema's: eenzaamheid, opvoeden, opgroeien, thuisadministratie en verlies. Humanitas werkt kleinschalig en persoonlijk. De contacten zijn van mens tot mens en worden in eigen stad of dorp georganiseerd. Wat ons bindt is het gevoel dat we iets voor elkaar willen betekenen en een zinvolle bijdrage willen leveren aan de maatschappij.

Wil je meer weten over Humanitas? Kijk dan op www.humanitas.nl. Op de afdelingspagina https://www.humanitas.nl/afdeling/regio-breda vind je welke projecten er zijn in onze regio.

We hopen je snel te ontmoeten!

Terug naar overzicht