Informatieavond voor nieuwe vrijwilligers

Wil je ook iets betekenen voor een ander?

Dan is werken voor Humanitas wellicht iets voor jou! Humanitas Breda houdt een informatieavond voor nieuwe vrijwilligers op maandag 8 oktober 2018.

Humanitas is er voor mensen die met behulp van een vrijwilliger op eigen kracht iets willen veranderen aan hun situatie. Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten om de Humanitas projecten in de regio Breda te ondersteunen? Onze afdeling heeft enkele mooie uitdagingen, op uitvoerend, coördinerend en bestuurlijk niveau.

Heb je tijd, belangstelling, ambities? Dan komen we heel graag met jou in gesprek!

Daarom organiseren we op maandag 8 oktober a.s. een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden. Je krijgt dan meer informatie over de vereniging Humanitas, waar we voor staan en wat we doen in onze regio. Je hebt de mogelijkheid in gesprek te gaan met coördinatoren van de verschillende projecten. We bekijken waar jouw wensen en vaardigheden liggen en hoe we die kunnen inzetten.

Aarzel niet en kom!  Er zijn vaak meer mogelijkheden dan je denkt!

Wanneer?  Maandag 8 oktober 2018
Hoe laat?  19.30 uur opening, aansluitend ‘mini-informatiemarkt’ per project 
Waar?     De Prins, Nieuwe Prinsenkade 25, 4811 VC Breda
Aanmelden?  Dat kan via dit formulier of een mail naar breda@humanitas.nl 

Wil je meer weten over Humanitas? Kijk dan op www.humanitas.nl. Op de afdelingspagina https://www.humanitas.nl/afdeling/regio-breda vind je welke projecten er zijn in onze regio.

We hopen je snel te ontmoeten!

Terug naar het nieuwsoverzicht