CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 48771043
  • Adres:
  • Humanitas Rijn-IJssel is actief in: Aerdt, Andelst, Angeren, Angerlo, Arnhem, Babberich, Bemmel, De Steeg, Dieren, Doesburg, Doornenburg, Driel, Duiven, Ellecom, Elst, Gendt, Giesbeek, Groessen, Haalderen, Hemmen, meer...

Humanitas Rijn-IJssel biedt de volgende activiteiten

Voor iedereen die zich alleen voelt of iemand verloren heeft. Wanneer je alleen bent of iemand hebt verloren kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. De vrijwilligers van Humanitas Samen Sterker willen dit graag voor je zijn.

Krijg grip op je administratie en financiĆ«n! Blijf niet rondtobben als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg. Ga samen aan de slag.  

Meer activiteiten van Humanitas Rijn-IJssel
Externe pagina op drive.google.com

NIBUD Geldkrant  speciaal voor inwoners gemeente Rheden

In deze Geldkrant vol financiƫle tips en adviezen o.a. aandacht voor Thuisadministratie Rheden en FormulierenHulp Rheden.

De Geldkrant ligt bij de inloopspreekuren van de Formulierenbrigade op de leestafel of in de wachtruimte, maar is ook hier te downloaden.

Heb je een jong gezin, dan maak je veel voor het eerst mee. Vind je dit spannend? Een vrijwilliger van Home-Start komt wekelijks bij je langs en biedt ondersteuning, praktische hulp en tips.

Bekijk onderstaand:

Info-filmpje van Humanitas Thuisadministratie:

//www.youtube-nocookie.com/embed/kC2SoIT1lTY#t=15

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

//www.youtube-nocookie.com/embed/CJFY1c3sJh8
Het werd me teveel, al die rekeningen

John had moeite het overzicht op zijn administratie te behouden. Vrijwilliger Henk helpt hem daarbij.