Rijn-IJssel

Wat we doen

Humanitas Thuisadministratie

Krijg grip op je administratie en financiën! Blijf niet rondtobben als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg. Ga samen aan de slag.  

Humanitas Zingeving en Inspiratie

Gespreksgroepen voor 55+ers.  De gespreksgroepen Zingeving en inspiratie gaan over levensthema's zoals omgaan met het ouder worden, afscheid en verlies, vriendschap, eenzaamheid, behoud van zelfstandigheid en levenskunst.

Humanitas Begeleide Omgangsregeling

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Humanitas BOR helpt je. Ook als spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg staan. Onze vrijwilligers houden geen dossier bij en treden als het goed gaat steeds wat verder terug.

Humanitas Financieel Café

Heb je een moeilijke brief? Kom langs! Wanneer je je administratie doet kom je soms lastige dingen tegen. Dit komt vaker voor dan je zou denken. Kom met je vraag naar het Financieel Café.

Humanitas Thuisadministratie Formulierenhulp Rheden

Formulierenhulp Rheden: dichtbij, gratis en gemakkelijk Krijg je brieven met woorden die je niet begrijpt? Heb je moeite met het invullen van formulieren? Of weet je niet zeker welke vergoedingen je allemaal kunt aanvragen? Dan kunnen we jou helpen!

Humanitas Samen Sterker

Voor iedereen die zich alleen voelt of iemand verloren heeft. Wanneer je alleen bent of iemand hebt verloren kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. De vrijwilligers van Humanitas Samen Sterker willen dit graag voor je zijn.