Humanitas Home-Start(+)

Heb je een jong gezin, dan maak je veel voor het eerst mee. Vind je dit spannend? Een vrijwilliger van Home-Start kan je helpen.

In elk gezin komen wel eens spanningen voor. Bijvoorbeeld door ziekte, overbelasting, problemen met kinderen, partner, werk of geld. Vaak kun je dat prima zelf oplossen. Zo niet, dan is een luisterend oor of helpende hand heel fijn. Niemand in de buurt? Doe dan een beroep op Home-Start(+). Voor gezinnen met in elk geval één kind tot 14 jaar.

Heb je een jong gezin, dan maak je veel voor het eerst mee. Een vrijwilliger van Home-Start(+) komt wekelijks bij je langs en biedt ondersteuning, praktische hulp, tips en vriendschap en voorkomt dat alledaagse problemen uitgroeien tot ernstige en langdurige problemen. Samen met jou zorgt de vrijwilliger dat jij je toekomst weer met zelfvertrouwen tegemoet kunt zien.

Wat kun je verwachten?

  • Ondersteuning van een vrijwilliger bij jou thuis.

  • Persoonlijke aandacht, ondersteuning bij de opvoeding en bij praktische zaken.

  • De vrijwilliger biedt je vriendschappelijk contact en vertrouwen.

  • De ondersteuning van Home-Start(+) is gratis. 

Waar en aanmelden

In een aantal gemeenten in onze regio zijn Home-Start(+) projecten. In Duiven, Rijnwaarden en Westervoort is Humanitas de uitvoerder van het project. In Arnhem en Over-Betuwe wordt Home-Start uitgevoerd door andere organisaties.

Wil je meer informatie, of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met een van onze coördinatoren :

Loes Hulsebosch, telefoon 06- 351 30 961; email deliemers@home-start.nl

Eline van Kuijk, telefoon: 06 - 134 36 787; email deliemers@home-start.nl

Bezoekadres: p/a Huis van Droo, Fuutstraat 50a, 6921 WJ Duiven