Cor Pont

Bestuurslid met portefeuille Financiën

Drie vragen aan Cor:

Wie ben ik?
Cor Pont 67 jaar, Ik woon in Duiven, geboren in ’s-Gravenhage al 45 jaar getrouwd met Rita en heb 2 kinderen en 3 kleindochters
Na mijn opleiding, Proces Automatisering, heb ik samen met Rita over de wereld gezworven. Ik heb meer dan 25 jaar een leidinggevende functie vervuld in de Industriële Automatisering. Per 1 januari 2019 ga ik dan echt met pensioen.

Waarom bestuurswerk voor Humanitas?
Begin 2018 had ik het idee om mijn actieve zakelijk leven te willen afbouwen en mijn kennis en ervaring van de diverse disciplines aan te bieden aan een vrijwilligersorganisatie. En zo ben ik terechtgekomen bij Humanitas. De doelstellingen, normen en waarden sluiten nauw aan bij mijn levensopvatting.

Wat wil je bereiken?
Ik ben binnen het bestuur verantwoordelijk voor de portefeuille Financiën. Het bestuur van Rijn-IJssel bestaat uit een sterk enthousiast team. Mijn doel is om de begroting op te zetten, samen met de overige bestuursleden, te bewaken en adviezen te geven aan de coördinatoren betreffende investeringen, waar eigen initiatief hoog in het vaandel staat.

Wil je Cor iets vragen of vertellen? Je kunt hem bereiken op het e-mailadres fa.rijnijssel@gmail.com