Wij zoeken vrijwilligers!

Vanuit onze afdeling worden vier activiteiten georganiseerd, namelijk Samen Sterker, Thuisadministratie, Home-Start en Begeleide Omgangsregeling. Iedere activiteit heeft behoefte aan nieuwe vrijwilligers. Naast iedere activiteit kan ook het bestuur niet zonder de hulp van vrijwilligers. Bekijk hieronder de vacatures of stuur een open sollicitatie naar rijn-ijssel@humanitas.nl.

Samen Sterker

Wanneer je alleen bent of iemand hebt verloren kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Als vrijwilliger van Humanitas Samen Sterker ben jij er voor iedereen die zich eenzaam voelt. Het contact is vriendschappelijk en ondersteunend en is bedoeld om sociaal isolement te voorkomen of te doorbreken.

Ben jij geïnteresseerd in een vrijwilligers functie bij de activiteit Samen Sterker? Bekijk onze vacatures!

Thuisadministratie

Het oppakken van je financiën of administratie is niet altijd makkelijk. Door verschillende omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Als vrijwilliger van Humanitas Thuisadministratie help je mensen hun financiële zaken op orde te brengen en te houden. Niet één keer, maar wekelijks. Samen maak je een overzicht van je administratie, je inkomsten en uitgaven. Je helpt indien nodig contact te zoeken met instanties en ga je na waar de hulpzoekende precies recht op heeft. 

Ben jij geïnteresseerd in een vrijwilligers functie bij de activiteit Thuisadministratie? Bekijk onze vacatures!

Home-Start

In elk gezin komen wel eens spanningen of vragen rondom opvoeding voor. Als vrijwilliger van Humanitas Home-Start ondersteun je (jonge) gezinnen en voorkom je dat alledaagse problemen van ouders met (jonge) kinderen uitgroeien tot langdurige problemen. Je werkt met een wetenschappelijk bewezen effectief programma en neemt de vraag van de ouder(s) als uitgangspunt.

Ben jij geïnteresseerd in een vrijwilligers functie bij de activiteit Home-Start? Bekijk onze vacatures!

Begeleide Omgangsregeling

Na een echtscheiding kan het maken van afspraken voor een omgangsregeling lastig zijn. Als vrijwilliger van Humanitas Begeleide Omgangsregeling help je ouders bij het maken van een omgangsregeling. Uiteindelijk heeft het kind namelijk recht op contact met allebei de ouders en wil iedereen het beste voor het kind.

Ben jij geïnteresseerd in een vrijwilligers functie bij de activiteit Begeleide Omgangsregeling? Bekijk onze vacatures!

Bestuur

Het bestuur is aangesteld voor alle overkoepelende zaken binnen de afdeling Rijn-IJssel. Als vrijwilliger heb jij jouw eigen portefeuille en faciliteer jij de coördinatoren en vrijwilligers in het bieden van zo goed mogelijke ondersteuning aan hulpbehoevenden. 

Ben jij geïnteresseerd in een vrijwilligers functie in het bestuur? Bekijk onze vacatures!