CONTACT

Humanitas
 • E-mail:
 • Telefoonnummer: 070 358 4284
 • Adres:
 • Extra informatie:

  De telefoon van de afdeling Rijnland 
  is doorgeschakeld naar het 
  districtskantoor Zuidwest in Den Haag.

  Post voor de afdeling Rijnland 
  sturen naar het districtskantoor
  Zuidwest op bovenstaand adres. 

 • Humanitas Rijnland is actief in: Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Benthuizen, De Zilk, Gelderswoude, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hillegom, Hoogmade, Kaag, Katwijk Zh, Koudekerk aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Leimuiden, Lisse, Nieuwe Wetering, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noorden, meer...

Afdeling Rijnland ondersteunt mensen via verschillende activiteiten.

Wil je praten over je verlies en je pijn? De ervaren vrijwilligers van Steun bij Verlies kunnen goed luisteren en hebben de tijd voor jou. Naast steun bij verlies van een dierbare naaste, bieden we ook steun bij verlies van gezondheid, werk of verlies door echtscheiding.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiƫn en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Meer activiteiten van Humanitas Rijnland

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval 1 kind van 6 jaar of jonger.

Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.

Als je 100 mensen niet kunt helpen, help er dan één!

We hebben altijd behoefte aan vrijwilligers! Voelt u zich aangesproken om u in te zetten als vrijwilliger aarzel dan niet om contact op te nemen met Humanitas Rijnland, tel. 06-129 190 47 of mail naar rijnland@humanitas.nl