Wat we doen

Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiƫn en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Humanitas Get a Grip Rijnland

Heb je geen idee waar al je geld blijft? Of is de maand nog maar net begonnen en ben je al blut? De vrijwilligers van Humanitas Get a Grip helpen jongeren tussen de 16 en 24 jaar bij geldzaken.

Humanitas Home-Start

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval 1 kind van 6 jaar of jonger.

Humanitas jongeren Maatjes Alphen a/d Rijn

De Humanitas Jongerenmaatjes bieden je vriendschap en steun bij situaties thuis of op school. Voel je je af en toe wel eens eenzaam of lopen contacten even niet zo lekker. Je maatje is er voor je, luistert, geeft aandacht en steun. Voor iedereen tussen de 10 en 20 jaar.

Humanitas Maatjes Samen Optrekken Leiden

Humanitas Maatjes Samen Optrekken. Wil je graag een maatje om samen mee op stap te gaan? Maar lukt het niet om contacten te leggen, of weet je niet goed hoe?

Humanitas Steun bij Verlies

Wil je praten over je verlies en je pijn? De ervaren vrijwilligers van Steun bij Verlies kunnen goed luisteren en hebben de tijd voor jou. Naast steun bij verlies van een dierbare naaste, bieden we ook steun bij verlies van gezondheid, werk of verlies door echtscheiding.

Humanitas Lotgenotengroep Rouw

Bij het verlies van een dierbare kan het fijn zijn via lotgenotencontact te delen met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. In de onderlinge ontmoeting kan er (h)erkenning zijn in elkaars verhalen.