Humanitas Steun bij Verlies

Een verlies kan behoorlijk ingrijpen in je leven. Niets is meer zoals het was. Hoe kun je leren leven met dit verlies? Onze ervaren vrijwilligers bieden je een luisterend oor. 

Individuele steun

Wil je praten over je verlies en je pijn? Wij geven individuele steun via een ervaren vrijwilliger die regelmatig bij je thuis komt, in je eigen vertrouwde omgeving. Deze luistert en heeft de tijd voor jou. Totdat je het gevoel hebt dat je zelf weer verder kunt. Iedereen rouwt immers op z'n eigen manier en in z'n eigen tempo.

Naast steun bij verlies van een dierbare naaste, bieden we ook steun bij verlies van gezondheid, werk of verlies door echtscheiding. 

Individuele steun thuis bieden wij aan in Leiden en omringende dorpen, Duin- en Bollenstreek (tot aan Noordwijkerhout en Hillegom), Alphen aan den Rijn en in de plaatsen rondom de Kaag.

Juist in deze coronatijd bieden we zeker ook individuele steun. Dit kan in ieder geval via telefoon, mail of videobellen. Thuisbezoek is mogelijk, in overleg met de vrijwilliger. Uiteraard onder de voorwaarde dat iedereen gezond is en alle afstands- en hygiënemaatregelen in acht worden genomen.

Flyer Steun bij Verlies 2019.pdf Flyer Humanitas Steun bij Verlies
Flyer Humanitas Steun bij Verlies Download ‘Flyer Steun bij Verlies 2019.pdf’: /siteassets/locaties/rijnland/lotgenoten-voorjaar-2020/flyer-steun-bij-verlies-2019.pdf

Lotgenotencontact bij rouw

We organiseren ontmoetingsgroepen en er is een nabestaandencafé. Klik hier voor meer informatie.