Thuisadministratie Leiden en Duin- en Bollenstreek

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen én te houden.

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, of als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Dan kan het gebeuren dat er schoenendozen vol bankafschriften op je wachten, of dat er rekeningen zijn die je allang had moeten betalen. Blijf niet te lang rondtobben, vraag om hulp. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor.

Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. Daarna kun je zelf je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Een hele zorg minder. Bijna iedereen voelt zich na korte tijd enorm geholpen en na langere tijd kunnen mensen vaak weer zelfstandig verder.

Aanmelden

Om je aan te melden voor de Thuisadministratie kan je het aanmeldformulier invullen of stuur een email naar Hanneke Kuipers via h.kuipers@humanitas.nl met daarin je contactgegevens, geboortedatum een kort verhaal over je situatie en waar je hulp bij nodig hebt.

Vrijwilliger worden

Vind je het leuk om mensen met geldzorgen te helpen om hun financiën op de rit te krijgen? Wij zoeken per direct vrijwilligers met communicatieve vaardigheden en affiniteit met financiën. Voor meer informatie bekijk de vacature voor vrijwilliger of neem contact op met Hanneke Kuipers via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Thuisadministratie neem gerust contact op met:

Hanneke Kuipers, coördinator thuisadministratie afdeling Rijnland.

Tel: 06-82012869, email: h.kuipers@humanitas.nl