Wat we doen

MentorMaatjes JouwMentor

Huiswerk maken is leuker met de hulp van Humanitas MentorMaatjes aan wie je alles kunt vragen. Vooral als er geen oudere broer of zus in de buurt is. Jouw maatje is speciaal voor jou, zorgt voor plezier in het leren en geeft je zelfvertrouwen ‘n oppepper. Je kunt vaak meer dan je zelf denkt.

HUMANITAS MATCH RIVIERENLAND

Humanitas Jongerenmaatjes bieden vriendschap en steun bij lastige situaties thuis of op school. Misschien voel je je af en toe wel eens eenzaam, of lopen contacten met anderen even niet zo lekker. Je maatje is er voor je, luistert, geeft aandacht en steun.

BOR Rivierenland

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide OmgangsRegeling (BOR) helpt je. Ook als spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg staan. Onze vrijwilligers houden geen dossier bij en treden als het goed gaat steeds wat verder terug. Duur: 3 tot 6 maanden.

Home-Start Steun bij opvoeden en opgroeien door vrijwilligers!

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschappelijk contact? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar.

HUMANITAS HOME-START RIVIERENLAND

Een luisterend oor en een steuntje in de rug bij het opvoeden doen wonderen. Een vrijwilliger geeft tips en wijst op voorzieningen en regelingen.