Hulp bij Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen én te houden.

NB: op dit moment brengen we geen nieuwe koppelingen tot stand voor ons programma thuisadministratie. We hopen u zeer spoedig te kunnen informeren over de verdere toekomst van deze activiteit in onze regio.

======================================================

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, of als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Dan kan het gebeuren dat er schoenendozen vol bankafschriften op je wachten, of dat er rekeningen zijn die je allang had moeten betalen. Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor.

Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. Daarna kun je zelf je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Een hele zorg minder. Bijna iedereen voelt zich na korte tijd enorm geholpen en na langere tijd kunnen mensen vaak weer zelfstandig verder.

Humanitas Thuisadministratie is beschikbaar in de gemeente Buren, Neerijnen, Tiel en West Maas en Waal.

Woon je in de gemeente Lingewaal? Dan kan je voor Humanitas Thuisadministratie terecht bij de afdeling Gorinchem van Humanitas. Meer informatie.

Meer weten?
Wil je je aanmelden of meer informatie? Neem dan contact op onze coördinator Rein van Denen van Humanitas Thuisadministratie.