Maak kennis met het bestuur


 

John Leijdekkers - Voorzitter
Geboren in 1956 in Nijmegen en sinds 1980 woonachtig in de Bommelerwaard. Getrouwd en 2 kinderen en 2 kleinkinderen. In het dagelijks leven, na een periode als directeur van een basisschool, staffunctionaris opleidingen.

Politiek actief in de gemeente Maasdriel. In 2014 lid geworden van het bestuur van de afdeling Bommelerwaard van Humanitas.

"Als voorzitter wil ik mijn bijdrage leveren aan het goede werk van Humanitas in het algemeen en van de afdeling Rivierenland in het bijzonder."Pieter van Vuuren - Secretaris
Geboren in 1963 en opgegroeid in de Bommelerwaard, nu woonachtig in Rosmalen. Eerst twee jaar actief als vrijwilliger bij Humanitas Noord-Oost Brabant en Den Bosch. Sinds februari 2019 in Rivierenland.

Pieter's roots liggen in de psycho-sociale hulpverlening, social-management en organisatieadvies. Verder zet hij zich in voor het Prinses Beatrix Spierfonds.

"Ik geloof in de eigen kracht van de mens en de plicht om elkaar tot steun te zijn."


Rolf Plomp - Penningmeester
Geboren 1960, opgegroeid in Utrecht, sinds 2000 woonachtig in de Bommelerwaard. Getrouwd, 3 kinderen. Werkzaam als interim financieel manager bij diverse bedrijven. Verantwoordelijk voor financien Humanitas Rivierenland sinds oktober  2016.

"Verantwoord besteden van gemeenschapsgeld om toegevoegde waarde te kunnen leveren". Marij Strijbos - Algemeen bestuurslid
Portefeuille Opvoeden en Opgroeien
Sinds 1988 woonachtig in Tiel, moeder van 3 kinderen en oma van 4 kleinkinderen. Oorspronkelijk orthopedagoog en later beleidsadviseur in de regio. Naast Humanitas bekleedt ze ook een functie als Eigen Kracht coördinator.

Sinds oktober 2016 lid van het bestuur Humanitas Rivierenland. Speciale aandacht voor jeugd en de opvoedsituatie in het gezin is hierbij de leidraad.

"Het preventieve karakter van de programma’s van Humanitas motiveren mij om mij als bestuurslid hiervoor in te zetten."Roger Landwehr - Algemeen bestuurslid
Portefeuille Thuisadministratie
Sinds 1995 woonachtig in de gemeente West Betuwe. Getrouwd en 3 volwassen kinderen.

Als sociaal bewogen ondernemer die middenin de maatschappij staat, is Roger in augustus 2017 bestuurslid geworden en nu verantwoordelijk voor de portefeuille Thuisadministratie.

"Het feit dat we naast en achter onze deelnemers en vrijwilligers staan en niet erboven spreekt mij zeer aan bij Humanitas."


Hanneke Westerlaken - Algemeen bestuurslid
Portefeuille PR
Geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Zaltbommel. Moeder van een dochter en een zoon, fulltime werkzaam als senior HR adviseur. Vanaf december 2020 toegetreden tot het bestuur en verantwoordelijk voor portefeuille PR.

"Kleine daden, vermenigvuldigd door velen, kunnen deze wereld veranderen".

 

 

Edwin Ton - Algemeen bestuurslid
Fondsenwerving
Woonachtig in Zaltbommel en trotse vader van een zoon en een dochter. Financieel controller van beroep en graag buiten te vinden.

Begonnen in 2017 als vrijwilliger ThuisAdministratie en per januari 2021 toegetreden tot het bestuur. Hij draagt graag zijn steentje bij aan een Humane samenleving onder het motto: "Denk in oplossingen."

"Jezelf kunnen en mogen zijn is de basis van het in harmonie samen leven, laten we elkaar helpen om iedereen in zijn of haar kracht te laten staan."