Cursus BOR

Vrijwilliger worden bij Begeleide OmgangsRegeling Humanitas in de regio Rivierenland  

 

In de maand mei en september start er een nieuwe (driedaagse) introductiecursus Begeleide Omgangsregeling (BOR) Humanitas voor nieuwe vrijwilligers voor de regio Rivierenland.  

 

BOR Humanitas begeleidt gescheiden ouders met één of meer kinderen van 0-12 jaar, die niet zelfstandig tot een omgangsregeling kunnen komen of waar de regeling is vastgelopen. De vrijwilliger van BOR Humanitas is aanwezig bij de omgang tussen kind(eren) en de uitwonende ouder. De professionele coördinator begeleidt het proces, bemiddelt tussen de ouders en begeleidt en ondersteunt de vrijwilligers. Doel is dat de ouders samen met de begeleiders van BOR Humanitas tot een zelfstandige omgangsregeling komen. De belangen van het kind staan hierbij centraal. Een voorwaarde is dat beide ouders bereid zijn mee te werken en afspraken nakomen. De ondersteuning die BOR Humanitas biedt duurt maximaal zes maanden. 

 

Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met de coördinator van het project BOR Humanitas, Ellen Gerrits e.gerrits@humanitas.nl of mobiel 06 83338354. 

Meer informatie over BOR Humanitas is ook te vinden op de website www.borhumanitas.nl

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht