CONTACT

Humanitas
 • E-mail:
 • Telefoonnummer: 073 614 6003
 • Adres:
 • Extra informatie:

  CORONA

  Ook in deze tijd is Humanitas Den Bosch bereikbaar voor vragen, consultaties en aanmeldingen. Onze activiteiten gaan zoveel als mogelijk en corona-proof door. Ons kantoor is voorlopig gesloten, maar medewerkers werken vanuit huis en daar bereikbaar.

  Contact opnemen kan via 073-6146003 of per email shertogenbosch@humanitas.nl

  Voor specifieke vragen kunt u op deze website bij de verschillende activiteiten kijken voor de contactgegevens van degene die u nodig heeft.

 • Humanitas 's-Hertogenbosch is actief in: Bernheze, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, Heesch, Heeswijk-Dinther, Heusden, Landerd, Meierijstad, Mill, Mill en Sint Hubert, Nistelrode, Oss, Reek, 's Hertogenbosch, Schaijk, Schijndel, Sint Anthonis, meer...

Onze vrijwilligers zijn er voor jou!

Ieder gezin kent soms lastige tijden. Maar kun je 't echt even niet aan? Home-Start 0-18 kan helpen. Een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar met 'n luisterend oor en met praktische hulp. Voor gezinnen met in elk geval één kind tussen 0 en 18 jaar.

Een moeder geeft een baby op de bank een fles terwijl een vrijwilliger met drie kinderen aan tafel zit te praten

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Een man en een vrouw zitten met paperassen achter een laptop
Meer activiteiten van Humanitas 's-Hertogenbosch

Humanitas in 90 seconde

Maak in 90 seconde kennis met Humanitas

//www.youtube-nocookie.com/embed/CJFY1c3sJh8
Humanitas: Wat we doen

Covid-19; Ook nu staan we voor u klaar!

Binnen de richtlijnen doen we wat we kunnen. Hierbij natuurlijk rekening houdend met de verschillende behoeftes en wensen van onze deelnemers, vrijwilligers en collega's.

We staan voor u klaar!

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons algemene nummer of mailadres. Voor specifieke vragen kunt u op de website bij de verschillende activiteiten kijken voor de contactgegevens van degene die u nodig heeft.

Wij worden gesteund door:

Met aandacht voor elkaar!