's-Hertogenbosch

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 073 614 6003
  • Adres:
  • Extra informatie:

    In overleg kunnen activiteiten worden ingezet in de gemeenten in Noordoost Brabant

  • Humanitas 's-Hertogenbosch is actief in: Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, Heusden, Mill, Oss, 's Hertogenbosch, Schijndel, Sint Anthonis, Sint Hubert, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Uden, Veghel, Vught

Onze vrijwilligers helpen je graag!

Heb je een jong gezin? En ben je op zoek naar opvoedingsondersteuning? MIM/Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval één kind van 6 jaar of jonger.

Zit je in de PI Vught of de PI Grave? Bezoek dan eens het RIC. Hier kun je je voorbereiden op een nieuw leven na je vrijlating. Vrijwilligers van Succesvol Terugkeren helpen je met praktische zaken, zoals het invullen van formulieren.

Meer activiteiten van Humanitas 's-Hertogenbosch
Het contact met de vrijwilliger zorgde voor een lichtpuntje in de week.

Ieder gezin kent lastige tijden. Maar kun je 't echt even niet aan? Dan helpt Home-Start+ je.  Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op voorzieningen en regelingen. Voor gezinnen met kinderen van 7 jaar en ouder.

Het geeft mij een rustig gevoel dat ik nu overzicht heb over mijn financiën.

Het Schuldenspreekuur van Succesvol Terugkeren is speciaal voor gedetineerden in PI Vught Want tijdens je detentie komt er veel op je af. Zeker als je ook nog eens schulden hebt. Een vrijwilliger helpt je met het op orde brengen én houden van je financiën en administratie. Dit vindt plaats in het RIC van PI Vught. 

Ik durf mijn maatje recht in de ogen aan te kijken, en dat is voor mij niet vanzelf- sprekend.

Humanitas Jeugdsupport is er voor jongeren die te maken hebben (gehad) met jeugdzorg. Een vrijwilliger helpt je meer vertrouwen in jezelf te krijgen en zelfstandiger te worden.

Humanitas is één van de kartrekkers van Samen is Leuker in ’s-Hertogenbosch. Samen is Leuker is een uitvloeisel van een goede samenwerking tussen de verschillende organisaties die zich bezighouden met het thema eenzaamheid. Doel: eenzaamheid verminderen.

Humanitas: Stay Human-campagne van start

Humanitas afdeling 's-Hertogenbosch steunt Stay Human

Nieuwsoverzicht Toon alle nieuwsberichten