CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 073 614 6003
  • Adres:
  • Extra informatie:

    In overleg kunnen activiteiten worden ingezet in de gemeenten in Noordoost Brabant

  • Humanitas 's-Hertogenbosch is actief in: Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, Heesch, Heeswijk-Dinther, Heusden, Mill, Nistelrode, Oss, Reek, 's Hertogenbosch, Schaijk, Schijndel, Sint Anthonis, Sint Hubert, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Uden, meer...

Onze vrijwilligers helpen je graag!

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. BOR (Begeleide OmgangsRegeling) helpt je. Ook als spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg staan. Onze vrijwilligers houden geen dossier bij en treden als het goed gaat steeds wat verder terug. Duur: 3 tot 6 maanden.

Zit je in de PI Vught of de PI Grave? Bezoek dan eens het RIC. Hier kun je je voorbereiden op een nieuw leven na je vrijlating. Vrijwilligers van Succesvol Terugkeren helpen je met praktische zaken, zoals het invullen van formulieren.

Meer activiteiten van Humanitas 's-Hertogenbosch
Nieuwsoverzicht Toon alle nieuwsberichten

Humanitas is één van de kartrekkers van Samen is Leuker in ’s-Hertogenbosch. Samen is Leuker is een uitvloeisel van een goede samenwerking tussen de verschillende organisaties die zich bezighouden met het thema eenzaamheid. Doel: eenzaamheid verminderen.

Humanitas: Stay Human-campagne van start

Humanitas afdeling 's-Hertogenbosch steunt Stay Human

Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.

Download PDF: Inkomenskaart Humanitas digitale versie 5-6-2019.pdf

Inkomenskaart 2019

Klik hier om de inkomenskaart van 2019 te downloaden