's-Hertogenbosch

Coach4Youth!

Je wilt iets bereiken, maar krijgt het niet voor elkaar. Een persoonlijke coach van Coach4Youth! kan je helpen. Of het nu gaat om een opleiding, werk of problemen waar je niet uitkomt. De coaches van Coach4Youth! weten precies hoe ze je kunnen stimuleren het beste uit jezelf te halen.

Voor wie?

Coach4Youth! is een coachingsprogramma voor jongeren tussen de 11 en 23 jaar. Wil je iets van je toekomst maken, maar weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken? Dan is een persoonlijke coach van Coach4Youth! misschien iets voor jou. Een coach van Coach4Youth! kan je helpen om dàt te bereiken waar jij naar op zoek bent.

Vrijwilligers

Een persoonlijke coach van Coach4Youth! is er speciaal voor jou. Het is iemand die je aardig vindt en aan wie je kunt vragen en vertellen wat je maar wilt. Jullie werken samen aan jouw persoonlijke doelen. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld het behalen van een diploma, het kiezen van een geschikte opleiding of het leren omgaan met de situatie thuis. Coach4Youth! heeft coaches in alle soorten en maten. Van jong tot oud, met verschillende achtergronden en banen en met verschillende interesses. Allemaal hebben ze ervaring in het halen van resultaten en kunnen ze jou helpen hetzelfde te doen. Bovendien traint Humanitas alle coaches voordat ze aan de slag gaan. Ze weten dus precies hoe ze je kunnen begeleiden.

Hoe werkt het?

Als je je aanmeldt, plannen we een kennismakingsgesprek. Daarna koppelt de coördinator van Coach4Youth! je aan een coach. Als het klikt tussen jullie, gaat het coachingstraject van start. Klikt het niet? Dan zoekt de coördinator een andere coach voor je. Je spreekt gemiddeld één keer in de week samen af. Dit doe je minimaal drie en maximaal 12 maanden lang. Je begint met elkaar te leren kennen en duidelijk te krijgen wat je doelen zijn. Daarna ga je aan het werk om deze te bereiken. Door je doelen op papier te zetten en samen met je coach te ondertekenen laten jullie beiden zien je best hiervoor te willen doen. Aan het eind van het traject kun je zo ook zien in hoeverre je hierin geslaagd bent.

Aanmelden

Denk je: een persoonlijke coach is wel iets voor mij? Bespreek het dan eens met je ouders. Laat één van hen dan contact opnemen met de coördinator van Coach4Youth!, Irma van Winkel. Ben je ouder dan 18 jaar? Dan moet je zelf even contact opnemen met Irma. Na je aanmelding zoekt de coördinator een passende vrijwilliger voor jou. We hebben heel veel verschillende vrijwilligers. Er is dus altijd wel iemand die bij jou past.