Computerhuis

Het Computerhuis biedt gratis begeleiding en ondersteuning bij het gebruik van computers en het internet.

Het is een ontmoetingsruimte waar mensen van en met elkaar meer leren over de mogelijkheden die de digitale wereld biedt. Dit doen we door individuele en groepsgewijze begeleiding en ondersteuning van computergebruik (denk aan sociale media), inloopochtenden, onderhoud en het verhelpen van storingen aan computers.

Voor Wie?

Voor de inwoners van de gemeente 's-Hertogenbosch, van verschillende leeftijden en met uiteenlopende achtergronden, met een achterstand op sociaal en/of economisch gebied die (nog) niet goed meekunnen in de digitale wereld.

Vrienden van het Humanitas Computerhuis

Om gebruik te kunnen maken van de begeleiding en ondersteuning van het Computerhuis meld je je gratis aan als vriend van het Humanitas Computerhuis.

Per kalenderjaar kun je gratis gebruik maken van de volgende ondersteuning:

- Onbeperkt bezoek aan de vrije computerinloop met gratis koffie en thee;

- Twee maal per jaar deelname aan individueel/groepsgewijze begeleiding in het omgaan software, andere computerprogramma's of apps;

- Twee maal per jaar een klein onderhoud aan de persoonlijk geregistreerde computer. Denk hierbij aan het schoonmaken, verwijderen van virussen en het her installeren van computer/laptops;

- Gratis advies bij vragen en problemen.

Het najaarsprogramma van de workshops vind je via deze link!

Wil je vriend worden van het Humanitas Computerhuis? Vul dan hier het aanmeldformulier in! Telefonisch aanmelden kan uiteraard ook, op 073-8511456. Dit nummer kun je ook bellen voor onze openingstijden en als je verdere informatie wilt. 

Wil je digitaal slimmer worden onder het genot van een kopje koffie en een gezellig praatje dan is de vrije computerinloop iets voor jou.

Heb je behoefte aan individuele ondersteuning en maatwerk, dan is Les op Maat iets voor jou.

Ben je meer een groepsmens en spreekt samen leren je aan, dan past de groepsgewijze ondersteuning bij jou.

Mogelijkheden genoeg om te kiezen wat bij jou past. Zit datgene wat jij zoekt er net niet bij of twijfel je....... Neem contact op met ons. Wij helpen je graag verder!

Je kunt gewoon binnen komen lopen op een moment dat het jou uitkomt. Houd er wel rekening mee dat zowel de vrije inloop als de werkplaats openingstijden hebben. De vrije inloop is elke maandagmiddag van 13.00 tot 15.30 uur en elke woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.

Je vindt het Computerhuis in de BBS Nieuw Zuid, Jac. van Looystraat 5, Den Bosch.