Online training Meer Contact

Wil jij graag meer contacten opdoen en je zelfverzekerder voelen in sociale situaties? Dan is de online training Meer Contact misschien wel iets voor jou!

In deze gratis training leer je de mechanismes achter eenzaamheid herkennen én doorbreken. Je leert hoe je makkelijker met mensen omgaat en hoe je meer (betekenisvolle) relaties krijgt.

 

Hoe werkt het?

Je ontvangt twee maanden lang elke dag een e-mail. Je begint als deelnemer thuis in je eigen veilige omgeving en gaat steeds vaker buiten de deur praktijkopdrachten doen. Veel van die opdrachten zijn gericht op het leggen van contact in je eigen buurt, denk aan een praatje met de buren of met mensen in de straat. De e-mails en opdrachten kosten nooit meer dan tien minuten per dag en zijn luchtig van opzet. Als deelnemer leer je wat je zélf kan doen om meer en leukere contacten te krijgen. Deelname aan de training is gratis. Tijdens de training wordt je telefonisch begeleid door een vrijwilliger van Humanitas.

 

De training is bedoeld voor Bosschenaren tot 55 jaar die hun sociaal leven willen opfleuren en die daar zelf hun best voor willen doen. Dus:

  • Wil je meer mensen leren kennen?
  • Ben je geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling?
  • En heb je een computer of laptop waarop je e-mail kunt ontvangen?

Doe dan mee! En je doet deze training wel zelf, maar niet alleen. Je wordt begeleid door een vrijwilliger van Humanitas. Deelname is gratis!

Ja, ik wil meer weten

Wil je niet wachten tot je gebeld wordt? Neem dan zelf contact op met Jacqueline.