De Week van de Opvoeding komt er weer aan!

Van 7 tot 13 oktober 2013 staat Nederland voor de derde keer in het teken van de Week van de Opvoeding. Ouders, mede-opvoeders, kinderen en jongeren krijgen die week weer volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen over opvoeden en opgroeien. Humanitas ’s-Hertogenbosch organiseert tijdens deze week in samenwerking met het Centrum Jeugd & Gezin ’s-Hertogenbosch een aantal ouder-kind workshops Bootcamp. Kom jij ook?

Het thema van de Week van de Opvoeding is dit jaar “Word spelenderwijs!”.  Spelenderwijs ontdekken kinderen de wereld om zich heen. Dat is niet alleen leuk, maar ook leerzaam.  Samen spelen met je kind maakt dat je als ouder nog meer van je kinderen geniet. Voor ouders kan het helpen als zij opvoeden en zorgen voor het gezin ook af en toe als een spel blijven zien. Door met je kind mee te groeien en in te spelen op steeds weer nieuwe opvoedkwesties en opgroeisituaties, ontwikkel je je als ouder en als persoon. Ook dat maakt je wijzer!

Workshops ouder-kind Bootcamp

Humanitas ’s-Hertogenbosch organiseert tijdens de Week van de Opvoeding in samenwerking met het Centrum Jeugd & Gezin ’s-Hertogenbosch een aantal ouder-kind workshops Bootcamp. Je gaat als ouder samen met je kind fysiek aan de slag tijdens deze workshop. Je wordt uitgedaagd om samen met je kind te spelen en je kind te stimuleren. Na afloop krijgt ieder koppel een leuk aandenken. De workshops worden gegeven op woensdag 9 oktober om 14.00 uur, 14.45 uur en 15.30 uur op het Taxandriaplein in ‘s-Hertogenbosch. Je hoeft je niet aan te melden. Wel adviseren we sportkleding aan te trekken!

Week van de Opvoeding 2013

Nog meer activiteiten tijdens de Week van de Opvoeding!

Het Centrum Jeugd & Gezin ’s-Hertogenbosch organiseert tijdens de Week van de Opvoeding diverse andere activiteiten. Zo organiseren zij bijvoorbeeld een workshop babymassage, een voorleeswedstrijd, een theatervoorstelling, een workshop peuter- en kleuteryoga en een boeiende lezing. Kijk voor een compleet overzicht van alle activiteiten die worden georganiseerd tijdens de Week van de Opvoeding op de website van het Centrum Jeugd & Gezin ’s-Hertogenbosch. We zien je graag tijdens één van de activiteiten!

Terug naar het nieuwsoverzicht