Den Bosch DOET! 2013

Op zaterdag 5 oktober 2013 wordt voor de vierde maal de vrijwilligerswervingsmarkt Den Bosch DOET! georganiseerd in en om de Grote Kerk. Ook Humanitas ’s-Hertogenbosch is dit jaar weer aanwezig. Tussen 11.00 en 15.00 uur kun je kennismaken met al onze projecten. Ben je nog op zoek naar een leuke vrijetijdsbesteding? Of zoek je misschien een mooie aanvulling op je CV? Kom dan eens langs! Wie weet vind je de “perfecte match”!

Tijdens Den Bosch DOET! presenteren vele organisaties, clubs en verenigingen zich aan het publiek. Allen zijn zij op zoek naar nieuwe talenten die zich willen inzetten voor de samenleving. Den Bosch DOET! wordt georganiseerd door vrijwilligersnetwerk Galant. Galant is zelf ook aanwezig op de vrijwilligerswervingsmarkt: je kunt bij hen meer informatie krijgen over het doen van vrijwilligerswerk en snuffelen in de vacaturebank. Er zijn meer dan 250 vacatures!

Bent jij één van onze nieuwe vrijwilligers?

Humanitas ’s-Hertogenbosch is dit jaar ook weer aanwezig bij Den Bosch DOET! Je kunt kennismaken met al onze projecten: MentorMaatjes, Thuisadministratie, MIM/Home-Start, doorstart, BOR, Gezin in Balans en het Computerhuis. Wil je iemand ondersteunen bij het ordenen van zijn of haar administratie? Of wil je je juist inzetten voor een gezin met jonge kinderen? De projecten van Humanitas ’s-Hertogenbosch zijn divers, dus er is altijd wel een project dat bij je past. Onze coördinatoren en vrijwilligers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. En natuurlijk hopen wij dat wij na 5 oktober weer veel nieuwe vrijwilligers mogen verwelkomen!

Terug naar het nieuwsoverzicht